Първоначално написано от
cigarettekisses
...обаче аз съм забелязала,че поне при мен временното увлечение или се потиска,или прераства в любов...
Типичното егоцентрично мислене за малка пубертетка "той е женкар, ама ТОЧНО С МЕН няма да постъпи така". После, разбира се, той постъпва точно така и малката пуберка през сълзи се чуди защо той и говореше едно, а направи друго.
Момче на 22 търси кифла на 15 - комплексар, на когото наборките не му връзват, или просто не може да ги задоволи и се е пренасочил към малките неориентирани кифли. С думите си, че не може да се влюби просто иска да каже, че ще те чука известно време, но в крайна сметка като ти се насити ще ти каже, че не може да изпита чувства и ще те заеве. Допълнителен плюс за него в цялата ситуация е, че си още малка и неориентирана, но имаш огромно самочувствие и е напълно нормално да приемеш думите му като предизвикателство и да тръгнеш да се доказваш пред него. Разбира се, това става само по един начин - секс. Точно това, което той иска. И да, той си е измил ръцете предварително, защото "не може" да изпитва чувства.