Здравейте!Моята история е малко дълга , но ...
Запознах се с 1 момче миналота лято-страшно много го харесвах..пишехме си в скайп , навън се засичахме.. после не бях го бях чувала и виждала около 3 месеца..чувствата не намаляха-даже станаха много по-силни ,НО часове след Нова година го видях с друга.Държаха се под ръце,не бях на себе си .. след време разбрах,че не са гаджета,но ... така пак почнахме да си пишем .. чувствата ставаха все повече и повече .. признах му,че го харесвам и той ми каза,че не ме харесва - няма смисъл ... след време почна да ми пише по-често,след това излизахме.. в един пърк , той ме целуна,държахме се за ръце-всичко ОК.... НО след 5 дена някъде спря да ми вдига телефона и всичко - получих съобщение във ФБ - Не искам да излизаме вече,само приятели... Не можех да се примиря,плачех само,питах негови приятели- защо, но никой не ми каза... а той не ми вдигаше.. След 5 дена ми звъня от телефона на негов приятел да ходя с него на кръчма..вече е бил там и да отида при него..не отидох.. Чуваме се сега почти всеки ден по телефона и тн,понякога ходя у тях .. но нищо повече... един вид крием се ... Искам да сложа края,да го оставя, да започна отначало с някой,който няма да ме пренабрегва и ще м обича,но НЕ МОГА ...