.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Стрии .. !

Стрии .. !

Стрии .. Ужас .. някой знае ли дали има някакво козметично средство за заличаване или поне да не си личат толкова много .. Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете . Благодаря, предварително )

E*ала съм ги и аз имам. Много се тровех по едно време, то не бяха мазила, то не бяха масажи, мрънкане... Едни се позаличиха, други съвсем изчезнаха, трети непомръднаха.

Най-изпитаното средство уж е свинската мас. Аз не съм ползвала, пробвах с разни масла на Икаров, то даже май сега има и някакво специално за стрии, и по-мазни кремове. Хубаво е, когато си под душа да разтриваш проблемните места с гъба, помага доста.

За себе си реших, че ще е най-добре да спортувам, да пия повече вода(нещо, което не изпълнявам особено), пък кремовете са за някакво успокоение на съвестта.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Ако стрийте са от белите - почти няма отърване от тях. С каквото и да ги мажеш, каквото и да правиш .. Докато червените се махат по-лесно, с търкане с гъбата в банята, както споменаха преди мен
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Растителни масла.

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Растителни масла.
    Или свинска мас.
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Охх ужасно нещо са това стриите...преди около година свалих много бързо /за около месец/ 15кг. освен че си докарах болки в стомаха ми се появиха и стрии...на доста места по тялото...мазах се с какви ли не мазила,бях станала като опитно зайче,но резултат почти нямаше.Една приятелка ми каза да си взема бебешко олио /без значение на коя марка,но аз си взех на Джонсън/ и ако трябва да съм честна стриите видимо намаляха...дано и на вас ви помогне

Една приятелка имаше и си купи някакъв лосион на "Дева"., Имаше ефект,.. Аз попринцип съм против такива лосиончета и глупости Свинската мас му е майката!
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от evilGirL97
    Една приятелка имаше и си купи някакъв лосион на "Дева"., Имаше ефект,..
    Аз точно този крем си взех и ми харесва, поне е богат на витамини и ми хидратира кожата, не знам дали наистина помага. На мен ми се срува, че помага, но и други фактори на намесени, така че не мога да кажа със сиг.

А дали бягането или спортуването като цяло помагат да се махнат или поне намалят точно белите стрии ?

Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от evilGirL97
    Една приятелка имаше и си купи някакъв лосион на "Дева"., Имаше ефект,..
    Аз точно този крем си взех и ми харесва, поне е богат на витамини и ми хидратира кожата, не знам дали наистина помага. На мен ми се срува, че помага, но и други фактори на намесени, така че не мога да кажа със сиг.

А дали бягането или спортуването като цяло помагат да се махнат или поне намалят точно белите стрии ?
    Това с бягането съм го пробвала...не знам дали ми изчезнаха стриите,но поне си стегнах тялото...не знам,при всеки е различно,пробвай-ако не помогне поне няма да ти навреди

Благодаря ви за съветите .. )

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Някой, който го е ползвал, да изкаже мнение за маслото на Икаров.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    каквото и да правиш,няма да се махнат.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    Някой, който го е ползвал, да изкаже мнение за маслото на Икаров.
    Лосиона на Икаров върши някаква работа...но мирише УЖАСНО...ползвах го като малка преди лягане..пижамите ги прах сигурно 4-5 пъти и пак си миришеха...

Супер фен Аватара на cookie_master
    ох и аз имам такова чудо и ужас направо :/
    моите са станали бели и сега не знам какво да ги правя
    дали мога да ги оправя,смисъл още не са станали дълбоки и дали крема на Дева ще помогне?
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Помага свинска мас. Още след 3 път и са намалели значително. За един месец се заличават до към 80% Просто повечето жени маста им е гнусна и мирише на гадно и дават десетки левове за кремове. А и попива трудно в кожата. Аз спя с един клин, а на сутринта се мия със сапун.

добре, откъде се купува тая свинска мас

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от lovehurts95
    добре, откъде се купува тая свинска мас
    да и аз искам да попитам
    МОМИЧЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си