- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смс в 12 през нощта
Получавала съм от най-романтичните до най-откачените смс-и през ноща.Обаче запазена марка си остават смс-ите сутрин.Като '' Добро утро,красавице '' (Т.е събуждам се от звъна на телефона) и всякакви такива.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Сигурна съм , че в 12 НЕ спи ..Ако пък примерно е заспала, независимо дали те харесва или не, няма да ти се разсърди .. (: А някакви идеи дали тя има някакви симпатии към теб ?
![]()
Вероятно,защото въпросът ти е тъп (би трябвало сам да си го измислиш,а не да питаш непознати),отговорът ми също май ще е такъв.
"Телефонът ми е специален модел- праща смс на този,за когото си мисля. Това е доста често и се споразумяхме да ти прати само един."![]()
"00:00 - намисли си желание.
А твоето свързано ли е с мен,както моето с теб?"
Да,знам,"странно е".
One day you're a muse. The next day you're old news.
Благодаря на всички имаше хубави предложения, имаше и ... ;д
Интересно ми беше какво бихте написали, а не че искам аз да й напиша някакъв шаблон - да и аз ги мразяПисах й, каквото стана - стана ... Ама малко след това загубих интерес. Поне закачката си струваше де...
![]()
This is my fight, everyone's got one !
Аз получих един такъв от момче, което не харесвам..
Пишеше ' Петя, ужасно те обичам, а ти мен, кажи ми честно.. '![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Хаха, е*ати отчаяния СМС ... ;дПървоначално написано от BaffaLsc
"Ти си първия човек, на който пиша днес."
Ами попишете си в Скайп, Facebook до към 11 и нещо, след като ти каже че си ляга изчакай 12 и й пиши нещо от рода на "Лека нощ, сладки сънища...сънувай ме" или някви такива лиготийки![]()
![]()
Ххх вече сме на разговори до 2:30, май няма нужда от смс-и![]()
"Оф.... не мога да заспя, сигурно е заради моя херпес. Жалко, че откриха СПИН на бившата ми приятелка и сега ми го е лепнала! Ех, сигурно сега спиш... аз не мога да спя, защото съм сомнамбул и по принцип убивам хората до себе си... ъм... извинявай... ти как се казваше?"![]()
Ммм....не си забавен/на... никак даже...Първоначално написано от BloodRunsCold
![]()
Първоначално написано от Remy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!<3