.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на badsector
    Бах ма'аму ае вие прости ли сте, или само се правите? К'во толкова странно намирате в НЕОСПОРИМИЯ ФАКТ, че някои мъже не харесват да им правят свирки?

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Бах ма'аму ае вие прости ли сте, или само се правите? К'во толкова странно намирате в НЕОСПОРИМИЯ ФАКТ, че някои мъже не харесват да им правят свирки?
    Ооо, не се засягай така. И аз познавам мъж, който не обича да му духат. Но въпреки всичко, се е кефил, когато свирката е била добра.
    А и това, че една жена е свиркаджийка, не означава задължително, че прави свирки добре.
    Това някой да доминира над теб, не означава задължително, че те унижава.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Re: Към момчетата !!!!

страхотно удоволствие и кой пък те излъга че е приоритет да свършиш отзад ???
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    ...Но въпреки всичко, се е кефил, когато свирката е била добра...
    То е ясно, че има удоволствие. Но колкото и да е добра няма как да свърша по този начин, освен ако не съм изцеждал малкия в продължение на две-три седмици. И ако продължи повече от минута-две, вече писва и искам да го пъхна. Тоест удоволствието не е кой знае какво. Виж, при повечето колкото и да е некадърна, пак свършват за отрицателно време. Но то е ясно, че сексът е повече в главата...
    п.п. не се засягам, просто ми е писнало на някой да му кажеш, че черното е черно, а той да донесе от 100 кладенеца вода, за ти докаже, че черното е бяло.

Град
    Sofia/London
    Свирките са си номер едно за мен и любим начин на свършване. За мен няма нищо унизително, кефът въобще не идва от там. Може би съм малко мързелив в леглото и оттам такива предпочитания

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си