ще започвам да ходя на фитнес но е чудя дали ще сваля малко кг от него а не само да качвам мускули и тем подобни.
Моля отговорете :Предварително блгодаря![]()
За сваляне на килограми трябва по-често ходене на фитнес. Ограничаване на мазнините и въглехидратите в храната.Може допълнителни спортове:бягане,каране на колело.Или велоергометър и бягаща пътека.
ами гледам да не ям тестяни неща тренирам баскет и ходя на фитнес всеки ден понеже съм си взел картаПървоначално написано от redbul2
![]()
Бягай... удряш всяка сутрин по един джогинг 30-60 минути и си ти... пътеката не може да замени бягането в парка или сред гората, повярвай ми![]()
хЪх...
Тичане и ВМ-НВД
от мазнини не се качват подкожни мазнини .... мазнини се качват от "излишни" въглехидрати. Впрочем се ядат мазнини, за да се горят подкожни мазнини ....Първоначално написано от redbul2
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
И всеки ден на фитнес е изключително глупаво, дай си поне 2 дни почивка в седмицата.
ако правиш кардио и имаш стабилна диета и усещаш ,че се въстановяваш пълноценно не е проблем. Ама след като е начинаещ по-добре да те послуша.Първоначално написано от ZipFail
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
Как не вметна нещо за зоб,ала бала ..Първоначално написано от DA0Trooper
![]()
само на зоб не става![]()
![]()
![]()
Един въпрос - Ако примерно карам на зоб ама приемам по около 1000 калории дневно ко стаа ?Първоначално написано от DA0Trooper
преебаваш си тялото стабилно! Карантиите ти стават дроп!Първоначално написано от DownloadVirus
ъммм благодаря на всички много ми помогнахте![]()
бъркаш малко ...опитай пакПървоначално написано от DA0Trooper
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..