- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Омръзна ли ви секса с него/нея ?
Колко време сте заедно и има ли някаква промяна в секса.. не е същия като в началото,не се желаете толкова както преди ?!
С моето момче сме заедно 8 месеца и всеки път когато го правим,все едно че ни е за първи път.. като се има предвид,че това е почти всеки ден и се надявам все така да се желаем един друг,да я има тази тръпка,както в началото ..![]()
А от колко време го правите?
Няма израз " в предвид " . А иначе момичетата ми омръзват след време - и не само сексът с едно и също губи своя чар.
От доста време сме заедно, не спирам да го желая..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
От 5 години сме заедно-секса все още си е супер. И двамата се желаем достатъчно...не ни е писнало![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
^ +
Има ли разнообразие, гледате ли партньора, а не само себе си няма да омръзне. Важно е колко си удовлетворен след акта.
А и с напредване на връзката излизат други интереси, човек се отпуска по друг начин, задръжките падат и т.н.
Колкото повече правиш повече ти се прави и обратното![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
От близо 8 години и все още като ми излезе една топла от банята и я хвана за дупето...![]()
Изобщо не ми е омръзнал. Напротив- напаснали сме се и дори е по-хубаво.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ходим от има-няма 8 месеца...определено не омръзва!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Година и половина заедно и не ми е омръзнало ни най-малко.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Година и 4 месеца и даже става по-хубавоВсе пак practice makes perfect
И к'во като се похвали?![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
От 15 години сме заедно,доста ми омръзна,само един път съм и изневерил....когато я счупих и го направих с лявата.
Ох, много миличко ми стана, като прочетох това.Първоначално написано от badsector
![]()
Ние още не сме се напаснали толкова добре, какво остава за омръзване.
С бившата ми омръзна легне на леглото кат някоя мумия и се први на умряла. Кой го ебе, че аз съм каталясал от работа. Хайде пътя и чантата за хляб.![]()
Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!
5 години, секс почти всеки ден, не сме си омръзнали и няма изгледи да си омръзнем скоро, но знае ли човек![]()
същото е , както в началото , дори напоследък ни идват нови идеи![]()
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Ние с бившата бяхме 13 месеца е верно е знаеш какво иска ама то пък не може само ти да огаждаш. Трябва и тя малко да даде зор на двете хлебарки в главата и да размисли какво и на теб ти харесва.![]()
Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!
от 3 години , все по-добре е![]()
На мен всъщност никога не са ми омръзвали сексуалните партньори :>
Първоначално написано от fenkaaa
Бях с едно момче 6 месеца- връзка основана само на секса: отпускащия, всеотдайния, задоволяващия и страстен секс. Но ми писна... не секса... а момчето.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5