- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Поредната тъпотия!
Здравейте!
Четох някакви теми в отдела за любов та се сетих за едно нещо. Имам приятели момчета и се чудя винаги ли в това приятелство трябва да се намесват чувства. Ясно, че към приятеля винаги има чувства, но те винаги прерастват. Според вас приятелството с момче (ако сте от женски пол) може ли да продължи дълго? Изобщо какво мислите по темата приятелство с противоположния пол?
Има ли ли сте случай, в който с приятеля/приятелката ви прекарвате не само много време заедно, но и не можете един ден без да се чуете или ходите заедно на планина или на плаж? Това ще доведе ли до другата част на приятелството, в която тя се превръща в "буря"?
Благодаря за вниманието!
не е задължително това да препаства в нещо повече от приятелство .. но почти винаги става така .. аа ако не можеш и ден без да го чуеш то значи доста си се привързала към този човек и може би имаш по сериозни чувства към него ..
NEVER APOLOGIZE FOR WHAT YOU FEEL.. IT'S LIKE SAYING SORRY FOR BEING REAL !!!
Да, определено може да продължи дълго.
Доколкото знам не съществува някакъв закон всяко приятелство между момче и момиче да се превръща в нещо повече. Напротив, мисля че това се случва супер рядко. (;
Прекалено много се изговаря по тази тема. Очевидно е, че всеки има различно мнение и няма да стигнем до някакво общо решение.
Аз имах един приятел, най-близък, който беше момче. Излизахме всеки ден, от сутрин до вечер, забавлявахме се. И така в продължение на 5 години.
Много близки бяхме, но си останахме само приятели. Имали сме "залитания" но не е било нищо сериозно.
В момента обаче, той пое по един път, аз по друг, и не се виждаме често. Все пак, когато се засечем, си говорим, питаме се един друг за това какво става... но до там.
Според мен всичко зависи от човека.
Аз наистина съм се привързала към него. От една страна е хубаво, че сме приятели, но от друга страна понякога усещам, че започвам да изпитвам други чувства.. Понякога ми се е искало да го питам той как се чувства, но не знам как ще реагира, дали ще се отдалечи или нещо такова..