.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Букет от рози

Здравейте,
    Имам огромното желание да подаря букет от рози на моята половинка. Обаче проблема е там, че искам да има една изкуствена роза и нз тя като другите ли се смята примерно 10 живи и една такава или 11 живи и една такава плс помогнете.

Щом е цвете, смята се.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Защо трябва да има и изкуствена?

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Защо трябва да подаряваш рози .
    Първа гледна точка, духовно ориентирана - предполагам, че ще ги купиш - харчиш пари за глупости , не сте ли доволни само на това, че споделяте любовта си ? Ако се обичахте истински , никой нямаше да има нужда да доказва, или да му бъде доказвано с такива жестове.

Втора гледна точка , материалистична - защо просто не й вземеш нещо , което ще й свърши работа - книга , гримове , блуза , аксесоар за нещо и т.н.

Каква е идеята на розите ? Не стига ( точка 1 ) , че сте съсипали растенията , като сте ги откъснали и съответно купили , ами и това трябва да се смята за мил и романтичен жест .
    А и ще увехнат след броени дни ? ( освен изкуствената , което е яка идея, особено ако не е роза, ами нещо по-разчупено ) .

Туй са просто нахвърляни идеи, някой да не реши , че се заяждам.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Провинцията
    Живи. "Истинско" цвете.. И защо трябва да има изкуствена?

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Може би иска да има едно изкуствено, за да й остане нещо за дълго време, дори когато букетът увехне. Мисля, че трябва да се преброи в този случай и изкуственото цвете, т.е. 10 истински и 1 изкуствено.
    Аз много обичам цветя. Всякакви. Обичам ги точно защото са красиви, нежни и преходни. И защото мъжете не могат да зацепят , че точно преходността е най-красивото в цветята и знам, че това е подарък , направен само за мен, купен специално за мен, този човек е мислил докато го е купувал за мен и въпреки че не го разбира, го е купил, защото е мислел, че на МЕН ще ми хареса.
    Това е просто един от най-страхотните жестове , които можеш да направиш на жена.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Може би в цветарския магазин ще ти отговорят А иначе идеята ти е страхотна.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Идеята е хубава.. Но ще дам нещо като съвет.. Защото го знам това и не е хубаво.. Ако се подаряват цветя - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да са нечетен брой. Ако са четен брой са само за погребения.. Това .. наистина е вярно.. Дори и да кажете, че са глупости точно така си е

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Повече от фен Аватара на peace95
    Най - добре да са 9 , 11 или 13 Аз лично ни харесвам изкуствени цветя , но изборът е твой ^^ аа сещам се и за една приятелка , на чиито рожден ден приятеля й подари 99 червени рози и беше адски романтично , но доста се беше набутал Важното е , че тя беше щастлива
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си