.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

След седми клас !!!

На изпите имам 4,64 по мат и 5,58 по БЕ . Като първоо желание писах 1ва немска --- знам че няма да ме приемат защото бала ми е около 32,5 ---2ро желание ми е ФРЕНСКАТА .... И там би трябвало да ме приемат -- многоо искам но може и да не мее --- но все пак какво ви е мнението за ФРЕНСКАТА

За немската се опасявам че можеш да забравиш, поне на 1-во класиране. За френската нямам впечатления, но и аз кандидаствам там .

aa balaa kolko ti e ?!?!

Мии, колко беше не помня точно, сега го смятам . Бала ми е 33.487, ама съм се запътил към НПМГ главно...

Град
    София ;д
    Ох има си тема за кандидатстването след седми клас защо не пишете там, а правите повече и повече теми. По темата - За немската може да забравиш бала е 34 и 600-700, така, че дори и на второ класиране мисля, че няма да можеш, а на трето, по принцип в 91 НЕГ рядко има трето класиране. Френската много я хвалят, но мнения от ученици, които са учили там не съм чувал, но има и отзиви, че всички ученици (почти, де) знаят къде продават наркотици и масово си взимат, до колко е вярно това - не знам..
    Don't cry, say fuck u and smile. ( :

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ Наркотиците и тем подобни ,са мисля някакъв слух.. Който няма нищо общо с реалността.. Миналата година,когато кандидатствах - всички викаха същото.. Но няма нищо такова.. Както и да е..
    Направихте 500 000 тема за това кандидатстване.. Това е 7 клас ,по дяволите,не 12 клас.. Успокойте се малко..
    - Все пак така и така вече си кандидатствала,няма смисъл да гадаем.. Изчакай още малко и ще разбереш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    ^ Наркотиците и тем подобни ,са мисля някакъв слух.. Който няма нищо общо с реалността.. Миналата година,когато кандидатствах - всички викаха същото.. Но няма нищо такова.. Както и да е..
    Направихте 500 000 тема за това кандидатстване.. Това е 7 клас ,по дяволите,не 12 клас.. Успокойте се малко..
    - Все пак така и така вече си кандидатствала,няма смисъл да гадаем.. Изчакай още малко и ще разбереш..
    Не е слух. Лично съм ставал свидетел и т.н... Френската не е яка. Този език няма да ти свърши никаква работа. Пробвай се английски с немски
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ИМА ВАЖНА ТЕМА ЗА 7 КЛАС - ПИШИ В НЕЯ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си