Коя спирала на Maybelline е най- добра? Мисля да си взема one by one. На Maybelline спиралите водоустойчиви ли са? Защото май ще е деобре да си взема водоустойива за лятото. Как мислите?![]()
It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
Destiny.
Мм , не са лоши спиралите на Мейбълин, но по мое мнение и нищо особено не са. Ползвала съм 2-3 различни вида, но от тази съм останала най-доволна :
![]()
To infinity and beyond.
^ сетих се за същата, но й бях забравила името.![]()
Аз ползвам тази - доста добре удължава миглите, трайна е, лесно се почиства, но не се размазва/разтича, въпреки че в момента имам алерегия и от време на време си търкам очите. Доволна съм![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Имат и водоустойчива- с електрикавосини букви е.
http://makeupandbeauty.com/wp-conten...me-Mascara.png
Всъщност като напишеш водоустойчива на английски /в гугъл/, ще видиш какъв избор ти се предоставя.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Tази и на мен ми е любима.Много е хубава - удължава миглите,не ги слепя.Може би най-хубавата спирала която съм ползвала.Първоначално написано от Infinity
И аз ползвам същата и съм много доволна!Първоначално написано от Josefinne
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
И аз съм доволна от one by one,трайна е,не се разтича![]()
collosal е много добра![]()
Мм подкрепям, ColossalПървоначално написано от kalpazanka
и жълтата, и червената стават, но има и по-добри от Мейбълин![]()
No need to ask
He's a smooth operator