- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем Здраве
А някой ползва ли този Здраве лека формула, който рекламират по тв точно за пъпки. И между другото никога не съм очаквала да чуя толкова хубави отзиви за това кремченоо явно ще си го купя съвсем скоро.
Because I'm not human... and I miss it. I miss it more than anything in the world.That's my secret. But there's only so much hurt a man can take...
Еее,тъкмо и аз щях това да питам...Първоначално написано от mim4encetyyyy
Иначе имах 2 червени пъпки без връх,намазах ги 2 пъти с крем Здраве и ми минаха...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
И този също го имам. Много хубаво хидратира.Първоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Крем "Здраве" си е легенда. Виждам, че сега рекламират някаква по-лека формула. Може би е по-добре нея да ползваш, защото оригиналният му вариант е доста мазен и тежък.
Май ще ме откажете от дневния и нощния ми крем на Регал![]()
Моята кожа е на места мазна,на места започва да се бели като сложа фдт...Кой от всички кремове на Здраве да си купя?
![]()
ах че познатоПървоначално написано от Biskfitka
![]()
ДАЙНОЗАЪРС ГО РАВРАВРАВРАВР
Крема ми изглади разширените пори!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз също съм доволна от него
Humans need fantasy to be human.
Много се чудя дали ми харесва или неТочно между 2те мнения съм
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Не е кой знае какво, ама пак е добре с него. Кожата ми е значително по-добре. (Гладка най-вече)Само, че имам някакви малки пъпчици на брадичката, но не може да ги махне... Чудя се от кво са...
![]()
Леката формула е за лице.Сега си го взех,дано видя скоро резултати,че ми е ужасна кожата..![]()
На мен ми излизат такива от пастата за зъбиПървоначално написано от Mirage3
![]()
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Ъ? И с кво си ги миеш зъбите тогава?Първоначално написано от millmii
![]()
И аз си купих обикновения крем Здраве...дано и на мен ми действа като на вас![]()
Айде някой да разясни сега малко за "леката формула"?![]()
и мен това ме интересувадо сега ползвах обикновенния но свърши и си купих току що леката формула... чудя се дали има кой знае каква разлика в действието.. дали не направих грешка, че не взех обикновенния незнам ...
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
от мъничка съм свикнала винаги да имам такова кремче вкъщи- за всичко го ползвам:за пъпки,слънчеви изгаряния,протърквания,ран ички, сърбежи etc. обожавам го ^^
Хора, абе тоя крем не е ли достатъчно мазен,че да се използва за мазна кожа? Аз ако си сложа на челото и носа мисля,че направо ще лъснат....Я кажете става ли... иначе си го ползвам за стресница в момента![]()
![]()
Само на мен ли крем Здраве не ми помагаВ продължение на около седмица всяка вечер се мажех и .. нищо.
Аз днес си купих новия крем Здраве. Ще го ползвам ей сега и утре ще ви кажа как е. :P
/Съжалявам за двойния пост./
Новият крем ми хареса повече от обикновения. Сложих си го и на сутринта кожата ми беше по-гладка, а разни там дефекти бяха почти заличени.![]()