.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94
    Леката формула е много хубава,и аз си я купих.Нанасям си я вечер преди да си легна.Много добре ми овлажнява кожата.Доволна съм.

Тъкмо си купих крем "Здраве" и реших да поразгледам мненията за него,явно е ефикасен.Надявам се да омекоти кожата ми,защото е доста суха.

Чудотворен крем а? Ще взема да си го купя и аз

оо понеже като малка бях голямо диване ии се ходих с раните по коленете и лактите ии майка ми ме мажеше с него

Оф.. Ужас.. Имам си невероятно чиста кожа или поне имах.. Преди около седмица на бузите ми излязоха около 10 малки и 2-3 по-големи ( издути ) пъпчици.. И се чудех какво да ползвам. Казаха ми зинерит, далацин т, скинорен, акне аут и какви ли още не.. После питах една моя приятелка и ми каза да използвам крем здраве. Току-що го нанесох с клечка за уши върху пъпчиците и сега съм като далматинец Надявам се да подейства... Ако ли не не знам какво ще правя ;х.. Използвам този, на който пише против кожни раздразнения, не новия..

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Крем Здраве - лека формула е за пъпки ,трябвало е него да купиш ,но няма значение мисля ,че този също ще подейства

Така.. Вчера се намазах и няколко от по-мъничките пъпки вече ги няма Обаче кожата ми стана многоо суха.. За това мисля да си взема acne out лосионът и да видим дали ще ми помогнр за по-големите и досадни пъпчици Също така си взех и крем здраве с по-леката формула и ще го сложа днес :P

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Лосиона Акне аут супер много изсушава,недей според мен...

Мен пък Акне аут активния лосион много ми харесва,комбиниран с почистващият сапун,направо останах без пъпки...
    Иначе със крем Здраве си мажа раните от охлузвания и много ми помага....
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

мацки.. Ппц имам суха кожа.. Кажете какво да комбинирам за да не ми я изсуши още повече :х

^Ами крема Акне аут може би ..и слагай само на пъпката..лосиона им е по-изсушаващ и е за мазна кожа.

Благодаря :** Между другото... Вчера си направих маска от банан и прясно мляко - смали ги ). смачквате около 1/3 или половин банан и добавяте една лъжица прясно мляко. Смесвате ги и слагате на лицето. Стоите 20 мин и след това измивате : ) После си подсушавате лицето с кърпа, но с потупващи движения ( не търкайте : || ) Правя я вече 2 пъти и има ефект ^^

^Супер!Също така много хубава маска (и козметичката ми я препоръча даже ) за черни точки и пъпки е да се маже лицето с мед,седи се 15-20 мин. и се отмива.Също така и тази е хубава-мед,хума,лимон.

Голям фен Аватара на cheburashka
    ^аз знам, че за черни точки се маже лицето с мез и след това... как да го обясня, натискаш с пръст и отстраняваш меда, все едно го отлепваш, абе въобще не ме бива в обясненията, дано някой ме е разбрал

Супер фен Аватара на lubovvv
    Тоя крем го имам от години и седи в хладилника и гние. Според мен нищо не помага, а само ми цапа кожата
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Здравейте, крем Здраве помага ли за изгоряла кожа от слънцето?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ползвала съм го.

Има ефект.

Харесва ми.

Единственото нещо, което не ми допада е , че е мазен. Не мога да опиша точно какво искам да кажа. Предполагам тия, които са го използвали - ще ме разберат.

^Мда,мазен е и изобщо не попива този за кожни раздразнения.
    Затова само вечер го ползвам.

Нещо интересно по темата от мен на което попаднах днес тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си