.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Водолей-рак?

Какво мислите за комбинацията мъж водолей и жена рак? Има ли шанс една такава връзка да просъществува въпреки различията им? Ако някой има някакви наблюдения относно тази комбинация нека сподели ? ..
    Idwa den i wsichko se wrushta!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Абе, глупости.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Добре, айде да се изкажа по-подробно.
    Имам наблюдения над подобна двойка, да. Изкараха 3 години и бяха от един клас. Тя беше супер влюбена в него в началото, направо летеше от щастие, като се събраха. Забрави всичко и всички, аз й бях най-добрата приятелка, яко ме отеба Обаче после не знам какво стана, размениха се. Тя не се кефеше, че той е любвеобилен, че й се гушка. Искаше постоянно да е някакъв мъжкар, той да я гушка, дори да е малко по-груб с нея. А той много си я обичаше и беше супер нежен с нея. В последствие тя започна да му изневерява и в един момент се разделиха. И досега са си приятели.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Омг. Такава тема отдавна е нямало.
    The blood that binds us ..till death unites us

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    водолей-глупак е най-успешната зодийна комбинация
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И какво сега ? Ако "звездите" не одобряват тази връзка,няма да си с него/нея ли ? В една връзка не е важна кой каква зодия е,а дали ги има чувствата и доверието.. Другите са някакви измислици/суеверия и някои като тебе вярват в тях..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Предполагам, че ще е по-добре за хората сами да контролират живота си отколкото да искат помощ от хороскопите...
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    FACEPALM как изобщо мое да те ебе зодията да не говорим че тва са пълни тъпотии

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Супер фен
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Guest
    Yeah buddy!

Повече от фен Аватара на autumn666
    Зодиите нямат никакво значение в една връзка. Как можете да вярвате в такива глупости?!
    Всеки човек е различен от само себе си, не може един хороскоп да определи качествата на всеки от една и съща зодия. Мислиш ли, че всеки който е същата зодия като теб, има и същия характер и същите интереси като теб?! Познавам много хора от моята зодия и с много от тях нямаме почти нищо общо.
    Второ, ако в тъпия измислен хороскоп пише, че две зодии не си съвпадат, ти ще отбягваш всеки от тая зодия ли? Като тръгнеш да се запознаваш с някой ще го питаш първо "Извинявай, коя зодия си"?
    Вярвах на хороскопи и гадания с чаени листенца и още какви ли не простотии когато бях на около 9-10 годинки и нямаше какво да правя. Порастнете, за бога!

Не е чак толкова странно че питаш, а и зодиите съвсем не са глупости, много, много често излизат верни нещата. Да, има шанс и да се разочароваш, въпреки че нещата са комплексни. 1во, в планетите някъде може да съвпадате, както и в градусите и т.н. Напр. знам за много успешна двойка от рак-козирог, обаче всички градуси на планети и домове им съвпадали и живяли в еб*ти хармонията
    Е, зависи и от настройката ти за нещата. Ако не си някакъв прилепчив сопол, ще ти е Окей с всякакво момче.

Иначе и аз знам за едно момиче рак, което ходеше с водолей - само че не знам как вървеше връзката им. Ходеха 2 години, но нямам представа дали тея 2 години са били страхотни за тях, или глупави и изтерзани. Казвам това, защото имам съученичка, която ходи с едно момче 4 години вече, но си личи, че е нещастна с него и то не от малко време, ама явно на инат й се седи с него, и от страх че няма да си намери нещо по-добро. А уж са страхотна комбинация - риби и скорпион. Въпреки всичко изглежда много изтормозена и винаги се оплаква от него.

Нещата са доста според зависи.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си