- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Водолей-рак?
Не е чак толкова странно че питаш, а и зодиите съвсем не са глупости, много, много често излизат верни нещата. Да, има шанс и да се разочароваш, въпреки че нещата са комплексни. 1во, в планетите някъде може да съвпадате, както и в градусите и т.н. Напр. знам за много успешна двойка от рак-козирог, обаче всички градуси на планети и домове им съвпадали и живяли в еб*ти хармонията![]()
Е, зависи и от настройката ти за нещата. Ако не си някакъв прилепчив сопол, ще ти е Окей с всякакво момче.
Иначе и аз знам за едно момиче рак, което ходеше с водолей - само че не знам как вървеше връзката им. Ходеха 2 години, но нямам представа дали тея 2 години са били страхотни за тях, или глупави и изтерзани. Казвам това, защото имам съученичка, която ходи с едно момче 4 години вече, но си личи, че е нещастна с него и то не от малко време, ама явно на инат й се седи с него, и от страх че няма да си намери нещо по-добро. А уж са страхотна комбинация - риби и скорпион. Въпреки всичко изглежда много изтормозена и винаги се оплаква от него.
Нещата са доста според зависи.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride