- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Солариум ??????????????????????????????????
значи искам да ви попитам ако седя с отворена уста докато се пека в солариума , има ли шанс зъбите ми да станат по бели?
Someb0dy told u..how much i Love u !?
хахахахаха хммм... не знам...![]()
Неее, недей! Ще почернеят.![]()
![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Мен много ме е страх да отида на солариум. Все си мисля за онзи филм " Последен изход 2" и си мисля, че ще се опържа. Дори ми разказаха за някаква жена, която много искала да почернее за някакво мероприятие и седяла 30 мин за един ден в солариума ( 3 пъти по 10 мин) и няколко дни след това починала, тъй като получила сериозни увреждания на вътрешни органи. Та мисля, че предпочитам естественото слънце или да съм си бяла
А пък зъбите ти няма да станат по-бели. Може би, ако почернееш контрастът с кожата ти ще ги прави да изглеждат така.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Боже и вие на какви простотии, детски вярвате, чак ви се чуда на акълаа
Темата е малоумна, да не коментирам авторката.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
при мен имаше този ефект![]()
абе вие нормални ли сте?!?!?!
No need to ask
He's a smooth operator
Хахах то ако беше толкова евтино,безболезнено и бързо избелването на зъбите,то всеки първи щеше да спи в солариума![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
И мен ме беше страх, защото съм гледала този филм. Преди няколко седмици се осмелих да отида и няма нищо страшно. Ако си в хоризонтален, то ти остава 4-5 пръста дупка. Има и такива, които натискаш едно копченце и то ти се затваря автоматично, и можеш да си оставиш колкото си искаш отворено. А пък то се печеш най-много по 8-10 минутки на ден. Както и, когато ти свършат минутите солариумът изгася.Първоначално написано от Josefinne
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
ахаа
Hostis Honori Invidia