Здравейте! Пиша Ви, защото се чувствам някак гадно. И така.. започвам. Миналото лято се запознах с едно момче. От начало не поддържахме връзка. След известно време започнахме да си пишем в скайп и така нататък. Шегувахме се, добре се разбирахме и станахме приятели. На скоро излязохме като приятели. Около 4 часа си говорихме за всичко. Деня мина добре. Вечера имаше малко парти, но намерих време и му писах. Беше разстроен незнам защо. На другата вечер си писахме пак, но беше разстроен отново, нищо не каза. Вчера ми съобщи, че ме харесва. За това се чувствал така.Останах гръмната. Не го очаквах. Смисъл надявах се да не е това, но уви. Обесних му, че сме само приятели. Не изпитвам по - сериозни чувства - Само приятели. Реших да му дам време, но не прекалено дълго, за да не се отдалечим още повече един от друг. Днес му писах.. никакъв отговор. Направо ми е някво кофти. Не исках нещата да се развият по този начин. Но не мога да направя нищо.. като се знае, че след няколко дни пътувам и за чужбина. Просто ми е супер гадно. Благодаря за вниманието. Просто исках да споделя.