.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Как да му покажа , че го харесвам ?

Как да му покажа , че го харесвам ? Как да се държа и какво да говоря когато той е там ? По какъв начин мога да рзабера ,че и той ме харесва ?

Мега фен Аватара на Blab
    //хах, ще си маркирам темата, защото имам генерален проблем с откриването в този му вид, твърде сдържана и дръпната съм по природа, което оставя впечатление на незаинтересованост

съжалявам, че не мога да помогна, но да, да видим)

Град
    МайнаTown
    може да се лигавиш...отиваш казваш му кво става скъпи + усмивка може гушкане... на др ден пак така и >next Абе я си дай номерчето да се видим през седмицата

Ако сте в една компания поглеждай го по-често, задържай си погледа,говори повече с него и когато усетиш, че има симпатии към теб му предложи да излезете.

Фен Аватара на ThatsMe
    Град
    София
    Или действай гадно и прати шпионин който да разбере или просто намеквай леко,леко и ако не е тъп ще се досети и нещата ще станат . (това е мое мнение не е нужно да го взимаш присърце)
    може да му изпееш - така ме кефиш лелелееко грешен лелелелеко верен , леко невъзпитан до мен xD
    Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Предложи му да се разходите заедно в близкото бъдеще.
    Започваш да му хвърляш предизвикателни погледи, чаровни усмивки, ако момента е удобен го хващаш за ръка (или пък го гушкаш) после целувка...
    И по-очевадно от това накъде?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Повече от фен

Re: Как да му покажа , че го харесвам ?

Цитирай Първоначално написано от Sahara1234
    Как да му покажа , че го харесвам ? Как да се държа и какво да говоря когато той е там ? По какъв начин мога да рзабера ,че и той ме харесва ?
    еми, с момчетата се горови доста директно... не разбираме от намеци, щото жените сте лишени от всяква логика и тва дето става в главите ви, никой не може да го разбере. така че едно-две много ясни смс-чета и тва е
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    то ще си проличи,не се притеснявай.
    всеки го показва по различен начин..
    той,ако те харесва,ще разбереш.(:
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Покажи му близост, контакт, желание за общуване и т.н. и ако усещаш същото и от негова страна може пък и да му признаеш директно.

Re: Как да му покажа , че го харесвам ?

Цитирай Първоначално написано от DiabolicalSoul
    Цитирай Първоначално написано от Sahara1234
    еми, с момчетата се горови доста директно... не разбираме от намеци, щото жените сте лишени от всяква логика и тва дето става в главите ви, никой не може да го разбере. така че едно-две много ясни смс-чета и тва е
    хахаха точно. на момчетата не се правят намеци, трябва да има ЗНАЦИ!

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от ThatsMe
    може да му изпееш - така ме кефиш лелелееко грешен лелелелеко верен , леко невъзпитан до мен xD
    Ако тя му го изпее.. представям си тоя ще тръгне да се хили като луд

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си