- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му покажа , че го харесвам ?
Как да му покажа , че го харесвам ? Как да се държа и какво да говоря когато той е там ? По какъв начин мога да рзабера ,че и той ме харесва ?
//хах, ще си маркирам темата, защото имам генерален проблем с откриването в този му вид, твърде сдържана и дръпната съм по природа, което оставя впечатление на незаинтересованост
съжалявам, че не мога да помогна, но да, да видим)
може да се лигавиш...отиваш казваш му кво става скъпи + усмивка може гушкане... на др ден пак така и >next Абе я си дай номерчето да се видим през седмицата
Ако сте в една компания поглеждай го по-често, задържай си погледа,говори повече с него и когато усетиш, че има симпатии към теб му предложи да излезете.
Или действай гадно и прати шпионин който да разбере или просто намеквай леко,леко и ако не е тъп ще се досети и нещата ще станат . (това е мое мнение не е нужно да го взимаш присърце)
може да му изпееш - така ме кефиш лелелееко грешен лелелелеко верен , леко невъзпитан до мен xD
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Предложи му да се разходите заедно в близкото бъдеще.
Започваш да му хвърляш предизвикателни погледи, чаровни усмивки, ако момента е удобен го хващаш за ръка (или пък го гушкаш) после целувка...
И по-очевадно от това накъде?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
еми, с момчетата се горови доста директно... не разбираме от намеци, щото жените сте лишени от всяква логика и тва дето става в главите ви, никой не може да го разбере. така че едно-две много ясни смс-чета и тва еПървоначално написано от Sahara1234
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
то ще си проличи,не се притеснявай.
всеки го показва по различен начин..
той,ако те харесва,ще разбереш.(:
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Покажи му близост, контакт, желание за общуване и т.н. и ако усещаш същото и от негова страна може пък и да му признаеш директно.![]()
хахаха точно. на момчетата не се правят намеци, трябва да има ЗНАЦИ!Първоначално написано от DiabolicalSoul
Ако тя му го изпее.. представям си тоя ще тръгне да се хили като лудПървоначално написано от ThatsMe
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥