.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Проблем с менструацията ми!

Здравейте ... На 12 години съм и този месец ми дойде за 2ри път ( със 12 дена по-рано ) Първият път ми беше много тъмно кафяво ... Сега пак! Защо не е кръв? Приятелките ми казват, че е странно ( на тях 2рия път вече им е било червено ) Майка ми казва, че нищо ми няма, но аз не съм убедена! И бялото ми течение не е наред, сега май и менструацията ... Какво да правя? Пазя лична хигиена ( мия се по 2 пъти на ден ) и незнам в какво е проблема, или просто да няма такъв?

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Не се панирай толкова!При мен също в началото имаше само кафяво течение.С времето ще се регулира и ще стане кръв.Съвсем нормално е след като имаш менструация от скоро,да има подобни смущения.В близките две години не очаквай всичко да е точно и абсолютно нормално.Понякога ще закъснява доста,друг път може да ти подрани,нормално е.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Все още е рано за притеснения. Все пак ти е едва втория път. А и щом майка ти го е казала, вярвай й!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си