.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC

Имам два въпроса - операция, киста.

Значии.. въпросите ми са следните:
    Преди около два месеца ми направиха апендектомия и утре мисля да ходя на басейн. Нали няма никакъв проблем със белезите (от операцията и дренажа) ... Просто имам страх от инфекции и искам да се подсигуря )
    И вторият въпрос е - точно когато установиха въпросният възпален апендикс трябваше да отида профилактично и на гинеколог, за да не е яйчник. Ехографа показа киста на десният яйчник - гинекологът ми каза, че най-вероятно и с медикаменти ще може да се премахне, но да отида пак след 1-2 дни. За жалост ме оперираха и така и не успях да отида. Мисля тези дни да си запиша час и се чудя с какви медикаменти точно се лекуват кистите, и ако се стигне до операция - какво представлява тя ??
    Някой ако може да ми отговори ще съм изключително благодарна.
    Съжалявам за дългия пост
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Контрацептиви най-вероятно ще изпише за два месеца и ще отидеш да види дали има промяна.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си