Здравейте на всички. Виждам че в форума много хора пишат за химия та въпроса ми е какво е химията и кой са химически продукти?
ЯкоЖалко че съм ги учил на гръцки :d
всичко дето го купуваш с опаковка и е за ядене съдържа "химия"!!!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
а след тоа ти тябва "математика" на касата,после "физика" за д го замъкнеш до вкъщи и "биология" за да го изядеш...мисля че бях изчерпателен..
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Това ли е химиятаПървоначално написано от LookAtMeNow
![]()
хранителните добавки и химията нямат нищо общоПървоначално написано от LookAtMeNow
Първоначално написано от MoonFang
А да, те аминокиселините на хапчета се правят от сушени месо и яйца![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
От протеините на прах няма защо да се притеснявате. Направени са от млечна суроватка,която остава при производството на сирена и кашкавали.В миналото са я изхвърляли,а после са разработили технология за извличане на полезните белтъци от нея. Тъй че това е естествена суровина,а не нещо синтетично. Обаче 2-3 лъжици от нея не могат да ви заменят доброто хранене. Основно може да се използва като бърз протеин след тежка тренировка,защото тогава обикновената храна се усвоява с часове. А протеинът на прах се усвоява почти веднага. Обаче доброто хранене не може да замести като цяло.
под химия разбирам стероиди, не добавки.
I am free of all prejudice. I hate everyone equally.
че кво им е на стероидите?? освен че не са нещо,което трябва да се обсъжда в тийн форум ?
Повечето хора не знаят как да ги употребяват така, че да се предпазят от страничните, нежелани, ефекти. И при неправилна употреба могат да причинят много по-големи вреди от протеин на прах, аминокиселини и т.н.Първоначално написано от navar
мда. не знаят как да ги УПОТРЕБЯВАТ (use), и най-често ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ (abuse) така да го кажем.
няма да навлизам в подробности, наистина не му е тук мястото, въпреки че вече сульо и пульо се боде в гъзО
просто споменах, че поне в моето обкръжение и социална среда - 'химия' са те, а не протеин на прах.
някой да е казал обратното?
не се чувствай длъжен да пишеш след всеки мой пост
Значи имаш късмет да си попаднал в образовано обкръжение.Първоначално написано от SemperArdens
БТВ аз някой път си ги бия в рамената не в гъза![]()
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!