.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Закъснява ми 3 дни

Здравейте! 4 дни преди менструалният ми цикъл правихме секс с приятеля ми без предпазни мерки. Цикълът ми е редовен 27-28 дни, но вече ми закъснява 3 дни. Приятелят ми не е свършил в мен. Дали съм бременна

Град
    в Майнатаун, България (близката канавка)
    Да ти кажа честно бившата имаше същите проблеми. Случвало се е цикъла да и закъснява с по седмица. Слава на Бога всичко беше фалшива тревога. Цикъла може да ти закъснява и по други причини например стрес. Бих ти дал съвет ако се съмняваш или нещо такова вземи си един тест. Ако си взела хапче даже ще е още по-добре. Само не помня колко време след половия акт трябваше да се приема. Ще се радвам ако помогна. Успех.

/Trollrusos
    Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!

Вчера си направих тест, който беше отрицателен. Попринцип никога не ми закъснява или ако закъснее е 1 ден само.

Град
    Нали ти казах може да е нещо на стресова основа. Ако си направила тест и той е отрицателен мисля, че няма за какво да се притесняваш. Ако искаш да си по сигурна проучи въпроса как се пие "Ескапел" и ако още не си изтървала влака можеш и тва да опиташ, но според мен малко вероятно е да си бременна.

/Trollrusos

Вече съм го изтървала хаха

Град
    Извинявай за въпроса, но на колко години си? 21-22 предполагам? Ако е така си пълнолетна. Изчакай още ден два и ако гостите от Червен Бряг не дойдат хващай приятеля ти под ръка и при доктора. Вече той ще може да ти каже кво ти има и какво ти няма

На 20 съм

Град
    Цитирай Първоначално написано от Trollrusos
    Изчакай още ден два и ако гостите от Червен Бряг не дойдат хващай приятеля ти под ръка и при доктора. Вече той ще може да ти каже кво ти има и кво ти няма
    Според мен излишно се филмираш както казах по-горе.

Благодаря за куража и аз се надявам да няма нищо.

Град
    За нищо и успех!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Ако си била в овулацията,има възможност,в противен случай не.
    Кажи дата на рисковия полов акт ,дата на последна менструация и продължителност на кръвотечението!

Акта беше на 12.06 а последната ми менструация е на 19.05

Цитирай Първоначално написано от ivena89
    Колко дни трае менструацията ти?

Хах,тестът според мен не показва вярно отрицателно-не казвам,че си бременна,но тестът не е валиден-научи се кога се правят тестовете

Иначе не мисля,че си бременна ...не се стресирай допълнително...

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    5-6 дни продължава

Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky
    Хах,тестът според мен не показва вярно отрицателно-не казвам,че си бременна,но тестът не е валиден-научи се кога се правят тестовете

Иначе не мисля,че си бременна ...не се стресирай допълнително...

Тест се прави, когато ти закъснее и може да се направи още на 1 ден закъснение. Иначе и аз се надявам да не съм, но докато не ми дойде няма да се успокоя.

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    5-6 дни продължава
    Ако цикъла ти е точен,по моите изчисления в овулация си била на 01.06.11г.Щом акта е бил на 12.06.11г,няма възможност да си бременна.

И аз така мисля, но при положение, че ми закъснява вече 3-ти ден започвам да се притеснявам, затова даже вчера си направих тест, но беше отрицателен.

И аз така мисля, но при положение, че ми закъснява вече 3-ти ден започвам да се притеснявам, затова даже вчера си направих тест, но беше отрицателен.
    Закъснение от 3 дни не е много,а и може да се дължи на много други причини.Вероятно си запозната с тях.

Да, така е. Благодаря за компетентните отговори.

Повече от фен
    Тест се прави на първия ден от закъснението ИЛИ 14 дни след рисковия полов акт. След 4 дни просто няма как да е точен. Също така не знам как изчислихте кога е овулацията, без да се знае продължителност на цикъла. На цикъла, НЕ на самата менструация. ИЗчакай още малко и отивай на лекар.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    Също така не знам как изчислихте кога е овулацията, без да се знае продължителност на цикъла. На цикъла, НЕ на самата менструация.
    Момичето си написа прилежно още в първия пост по темата, че й е 27-28 дни. /31.05-01.06/
    На единадесетия ден след овулация кръвният тест вече засича хорионгонадотропин. На първия ден от закъснението вече е нормално да направи тест. Доколко е възможно овулацията да се измести драстично и да е бременна, е друг въпрос.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    Също така не знам как изчислихте кога е овулацията, без да се знае продължителност на цикъла. На цикъла, НЕ на самата менструация.
    Момичето си написа прилежно още в първия пост по темата, че й е 27-28 дни. /31.05-01.06/
    На единадесетия ден след овулация кръвният тест вече засича хорионгонадотропин. На първия ден от закъснението вече е нормално да направи тест. Доколко е възможно овулацията да се измести драстично и да е бременна, е друг въпрос.

Последна редовна менструация 19.05
    Дата на акта 12.06
    Продължителност на менструацията 28 дни

Искам само да кажа, че преди няколко часа пак си направих тест, но на друга марка и пак беше отрицателен.

Повече от фен Аватара на peace95
    Колко дни станаха вече откакто ти закъснява ?
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Последна редовна менструация 19.05
    Дата на акта 12.06
    Продължителност на менструацията 28 дни

По тези данни, който даде излиза, че не си била в никакъв рисков период! Нито овулация, нито подходящи дни за бременност!
    Дишай спокойно, паникьосваш се напразно. На 20 години си, стегни се и спри да се притесняваш, защото това ще повлияе на цикалът ти и ще чакаш още.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си