.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

какво е любовта ?

Възможно ли е да мислиш ,че обичаш някой само защото секса е добър и само защото те глези и ти купува някакви неща и това по специално отношение да заблуждава ,че е любов много съм объркана понякога имам чувство ,че той е човека за мен ,а друг път незнам може би заради дадена стабилност какво да правя ,не съм материална (не съм искала всичко това ) ,но не съм с неговото положение да си позволявам много неща ,но и понякога си мисля ,че с момиче на неговото ниво ще е по -добре
    sleda ot lubovta

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Ами така поставен въпроса ти-не мисля, че ние можем да ти отговорим със сигурност какво изпитваш. По-скоро можем да гадаем.
    Постави се в мислена ситуация, че той не ти купува нищо и не те глези. И се замисли какво ти харесва в него, освен това. Ако няма друго-то със сигурност не си влюбена в него, а в подаръците му.
    Ако обаче намериш за какво да се хванеш, като например факта, че когато не е до теб чувстваш празнина, че когато сте заедно усещаш едни пеперуди в стомаха, че всеки път като те целуне, все едно преминава ток през теб и прочие-тогава най-вероятно си влюбена в него, а подаръците и глезенето му са просто един бонус.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Никой не може да ти каже какво чувстваш и дали се заблуждаваш. Сама трябва да си изясниш тези неща.

Но според мен дали чувствата са истински си проличава само при възникнал проблем. Лесно е да обичаш когато всичко е розово, но не малко хора забравят за "любовта" си първата по-сериозна пречка.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Ами така поставен въпроса ти-не мисля, че ние можем да ти отговорим със сигурност какво изпитваш. По-скоро можем да гадаем.
    Постави се в мислена ситуация, че той не ти купува нищо и не те глези. И се замисли какво ти харесва в него, освен това. Ако няма друго-то със сигурност не си влюбена в него, а в подаръците му.
    Ако обаче намериш за какво да се хванеш, като например факта, че когато не е до теб чувстваш празнина, че когато сте заедно усещаш едни пеперуди в стомаха, че всеки път като те целуне, все едно преминава ток през теб и прочие-тогава най-вероятно си влюбена в него, а подаръците и глезенето му са просто един бонус.
    ми да речем ,че ми харесва да ме гушка много ,за целувките 100 процента ги обожавам ... и това ,че си говорим за всичко .. за друго не съм сигурна ... няма време да ми липсва ,за да знам какво чувствам ....
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Никой не може да ти каже какво чувстваш и дали се заблуждаваш. Сама трябва да си изясниш тези неща.

Но според мен дали чувствата са истински си проличава само при възникнал проблем. Лесно е да обичаш когато всичко е розово, но не малко хора забравят за "любовта" си първата по-сериозна пречка.
    може би има нещо такова
    sleda ot lubovta

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    не всичко е пари.
    за пореден път се убеждавам,че хората в днешно време са адски зле..
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Супер фен
    Обичта се основава на душевна близост, колкото и изтъркано и банално да звучи. Ти за такова нещо не споменаваш, просто ти харесва секса с него и това, че ти купува неща, които ти не можеш да си позволиш. Връзката ви е изградена повече на базата на взаимни интереси, отколкото на нещо друго.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Повече от фен Аватара на peace95
    Материална и физическа връзка ? Ако го обичаше щеше да разбереш , нямаше да питаш по форумите .. А и нормално ли е да обиаш човек , само защото ти харесват целувките и прегръдките му ..
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Цитирай Първоначално написано от peace95
    Материална и физическа връзка ? Ако го обичаше щеше да разбереш , нямаше да питаш по форумите .. А и нормално ли е да обиаш човек , само защото ти харесват целувките и прегръдките му ..
    Ми може би ми е за първи път и за това не бях сигурна..а сега може да се каже ,че съм почти сигурна какво чувствам
    sleda ot lubovta

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^ Иии, какво чувстваш?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Как се чувстваш когато си с него,ако се чувстваш на "7дмото небе"значи е любов ако е просто заради секса не знам дали ще се получи колкото и да е добър секса все някога ще ви омръзне и тогава ....

Фен Аватара на Mojito0
    Град
    in your sub consciousness
    То и на "7-то небе" омръзва доста често.Тогава остава секса, като си тръгне и той - другото е ясно.

Цитирай Първоначално написано от Mojito0
    То и на "7-то небе" омръзва доста често.Тогава остава секса, като си тръгне и той - другото е ясно.
    Определено не е само секса ,а начина по които се чувствам желана и обичана,начина по-които ме гледа ме разтапя и мисля,че е любов.Макар и не чак до такава степен да не мога да дишам без него
    sleda ot lubovta

Град
    Провинцията
    При любовта не трябва да има съмнения. Като гледам си дала само 2 причини които те задържат при него, а любовта се крепи на много.

Голям фен Аватара на alice13
    ^^ съгласна съм...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не си материалистка,но ти харесва материалната стабилност,която ти предлага.Ако аз се изразя по този начин,би ли ми повярвала,че не се интересувам от материалните неща?
    Няма проблем,продължавай по същия начин,но един ден ще се събудиш и ще осъзнаеш,че щастието не се измерва в пари,хубави подаръци.Това,което изпитваш не е любов.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Не си материалистка,но ти харесва материалната стабилност,която ти предлага.Ако аз се изразя по този начин,би ли ми повярвала,че не се интересувам от материалните неща?
    Няма проблем,продължавай по същия начин,но един ден ще се събудиш и ще осъзнаеш,че щастието не се измерва в пари,хубави подаръци.Това,което изпитваш не е любов.
    може би
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Според мен е доста трудно човек да се заблуди. За да се убедиш , направи си един простичък тест - представи си, че нещата, които харесваш и заради, които се съмняваш, ги прави за теб друг човек, а не той. Ако в този случай, ти е все тая кой ги прави тези неща ( глезене, подаръци, внимание и т.н. ), то тогава чувствата ти не са към човека, а към вниманието, което ти отделя.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Според мен е доста трудно човек да се заблуди. За да се убедиш , направи си един простичък тест - представи си, че нещата, които харесваш и заради, които се съмняваш, ги прави за теб друг човек, а не той. Ако в този случай, ти е все тая кой ги прави тези неща ( глезене, подаръци, внимание и т.н. ), то тогава чувствата ти не са към човека, а към вниманието, което ти отделя.
    може би няма да е същото ,ако е някой друг незнам,но немисля да разбера
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    sleda ot lubovta

sleda ot lubovta

sleda ot lubovta

Sleda ot liubovta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си