.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Много съм нервна

От не знам вече колко време/месеци/ съм ужасно нервен човек.Щом някой ми каже нещо накриво или пък не е разбрал това,което му обяснявам направо откачам.Крещя...обиждам,абе общо взето се държа много зле,а всъщност абсолютно няма за какво.Когато приятелят ми ме пита какво правя или защо е еди си какво започвам да му викам,когато някой в даскало иска да му обясня нещо и не го разбере веднага -'абе как може да не разбираш,толко ли си зле' и тн.

Преди НЕ бях такава и не знам от какво се получи,но трябва да спра,защото си развалям отношенията с хората.Изпускам си нервите и аз самата не мога да се понасям.

Дайте някакъв съвет...да броя до 10 или да дишам дълбоко...или каквото и да е.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Обмисляй какво и как ще кажеш нещо на някого, преди да го направиш. Замисли се просто са няколко секунди. И реагирай по-спокойно, радвай се на живота (както като си пияна, как ти е кефско... ей така бъди, с такова настроение).

Мега фен Аватара на iiordanova
    И аз съм така от месеци някъде. Попринцип се паля лесно,но сега е по-зле. Отдавам го на това,че съм под напрежение във всякакъв план. Дано като излезем ваканция и живота ми стане релакс се поуспокоя.

Започни да спортуваш /боен спорт/баскетбол.... нещо от което се изразходва много енергия/потиш се/ това помага за нервите

Мега фен Аватара на Chacho
    Хормончета ала-бала ;]
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от todor92
    Започни да спортуваш /боен спорт/баскетбол.... нещо от което се изразходва много енергия/потиш се/ това помага за нервите
    +1 Преди да креснеш на някого,преброй до 5...

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Хахаха "пубертет", "бушуват ти хормоните" много неща описват това твое състояние
    Съвет не знам какъв да ти дам, просто и това ще отмине.
    Яж повече шоколад, слушай хубава музика и гледай да не се палиш толкова

Повече от фен Аватара на Madi037
    Имам същият проблем.. и преди да избухна започвам да си мисля за хубави неща и това което ме прави щастлива.. (или нещо от този сорт ) ..

Мега фен Аватара на gummybear
    Ииии аз съм така

theo <333

Супер фен Аватара на badsector
    Започни да водиш здравословен живот и не си мисли, че светът се върти около теб. Уважавай другите.

Супер фен Аватара на zero
    тцтц .. не е добре това
    И аз съм така иии мисля, че се дължи на кафето (пия по минимум 2 кафета на ден, ето на сутрешното ми кафе - се състои от 2 кафета дозички ... 0.о)
    Направо не мога да се позная, а преди бях адски уравновесен човек... и не бих скочил да се бия с някой ей така ...
    >> Но сега дори има моменти в които чакам само някой да се закачи с мене иии да го разхвърля
    И се опитвам да се контролирам, но все някакви дребни работи ме изкарват извън релси ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си