- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво ще кажете
Докато правехме секс ме попита дали иска да се виждаме по често ..когато свършихме пак ме попита .. та да се виждаме само за секс ли иска или .. и как да му кажа че не може само така \\
Спри да се чукаш с него ?
Сега ще започна и аз като форумните моралисти - маце, ти си '96. Ама това значи , че си на 13-14 , което значи , че просто аз вече съм дърта и ме хваща депресията ;д
Не знам, говори с него , че не ти е за секса. Ако на него му е само за това и теб те устройва - чукайте се , ама ако не те устройва по-добре не се наранявай допълнително.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Oще не си започнала да изучаваш полова система, но разбира се нищо не ти пречи да ни задаваш такива глупави въпроси.
Като гледам накъде върви скоро ще зададеш и някой въпрос от типа на
:лапах му, бременна ли съм?"
Абе хора, пишете по-разбираемо! А по въпроса, защо просто не го питаш как вижда нещата за в бъдеще и ако ти каже, че иска само секс го отрежи.
не съм 96 .. 93 съм това е на сестра ми профила .. иначе мерси : P
тв'а с пиша от чужд профил се изтърка вечеПървоначално написано от fashion96
Hostis Honori Invidia
Сложи снимка на теб и сестра ти да се уверимм... :Д:ДПървоначално написано от fashion96
Аз пък пиша от профила на мойта кафеварка![]()
![]()
![]()
По темата: питай момчето какво има предвид, ние тука боб не хвърляме
пс: другия път като ти говорят се обърни да видиш за какво иде реч, виж от пъшкане нищо не си разбрала![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
А аз на рендетоПървоначално написано от straus
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Просто иска да те ... по често.. ти си явно малка и наивна !![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Еми кажи му: "Повече няма да ти пусна, ама аре черпи едно кафе!" и ще разбереш какво е искал да каже.
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Защо да не може? Виж практиката как доказва, че може. Няма как да промениш ситуацията, явно те е хванал само за секс.Първоначално написано от fashion96
Уникално интересна тема си избрала да започнеш моето момиче. Следващия път просто си разрови малкото нещо, което имаш в главата (мозъка, ако имаш такъв) и тогава може и да се сетиш някаква тема, която да си заслужава вниманието. За тази тема конкретно бий му шута на този образ и не му мисли.![]()
/Trollrusos
Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!
Най-лесно е да говориш с него. Да кажеш за намеренията си и за това какво искаш както да питаш и той какво иска и какво мисли за "вас" като бъдеще и тва е
Евала.. !!Първоначално написано от 6mateto
![]()
![]()
Мойтъ' е най-красива!
секс or gtfo (;
Интересно, вие по време на секс си говорите някакви такива неща... ако толкова имате да си казвате нещо защо не си го кажете преди или след, а не да си разваляте кефа с приказки...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Правилно вместо да говорят - да се порят. Ноо тя е 96 за къв кеф говорим, а ония пич 100% е жули само да си драска чертички над леглото...Първоначално написано от marilyn
Ама и ти си прав...Първоначално написано от SexPLozZiv
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Много смешно как точно тези,дето казват " омг 96 не знам си кво бла бла " са писали в другата тема кога сте направили първия път пишат "14-15 " ..Ами 96 е 15 години.
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Явно изявява желание за нещо повече - т.е. не може само така .Първоначално написано от fashion96
![]()
When you dream anything can happen.