.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

какво ще кажете

Докато правехме секс ме попита дали иска да се виждаме по често ..когато свършихме пак ме попита .. та да се виждаме само за секс ли иска или .. и как да му кажа че не може само така \\

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Спри да се чукаш с него ?

Сега ще започна и аз като форумните моралисти - маце, ти си '96. Ама това значи , че си на 13-14 , което значи , че просто аз вече съм дърта и ме хваща депресията ;д

Не знам, говори с него , че не ти е за секса. Ако на него му е само за това и теб те устройва - чукайте се , ама ако не те устройва по-добре не се наранявай допълнително.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Oще не си започнала да изучаваш полова система, но разбира се нищо не ти пречи да ни задаваш такива глупави въпроси.

Като гледам накъде върви скоро ще зададеш и някой въпрос от типа на
    :лапах му, бременна ли съм?"

Абе хора, пишете по-разбираемо! А по въпроса, защо просто не го питаш как вижда нещата за в бъдеще и ако ти каже, че иска само секс го отрежи.

отговор

не съм 96 .. 93 съм това е на сестра ми профила .. иначе мерси : P

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето

Re: отговор

Цитирай Първоначално написано от fashion96
    тв'а с пиша от чужд профил се изтърка вече
    Hostis Honori Invidia

Град
    Амстердам

Re: отговор

Сложи снимка на теб и сестра ти да се уверимм... :Д:Д

Аз пък пиша от профила на мойта кафеварка
    По темата: питай момчето какво има предвид, ние тука боб не хвърляме

пс: другия път като ти говорят се обърни да видиш за какво иде реч, виж от пъшкане нищо не си разбрала
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от straus
    Аз пък пиша от профила на мойта кафеварка
    По темата: питай момчето какво има предвид, ние тука боб не хвърляме
    А аз на рендето

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Просто иска да те ... по често.. ти си явно малка и наивна !
    I Love YOU baby

Еми кажи му: "Повече няма да ти пусна, ама аре черпи едно кафе!" и ще разбереш какво е искал да каже.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Супер фен Аватара на badsector

Re: какво ще кажете

...как да му кажа че не може само така \\
    Защо да не може? Виж практиката как доказва, че може. Няма как да промениш ситуацията, явно те е хванал само за секс.

Град
    в Майнатаун, България (близката канавка)
    Уникално интересна тема си избрала да започнеш моето момиче. Следващия път просто си разрови малкото нещо, което имаш в главата (мозъка, ако имаш такъв) и тогава може и да се сетиш някаква тема, която да си заслужава вниманието. За тази тема конкретно бий му шута на този образ и не му мисли.

/Trollrusos
    Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Най-лесно е да говориш с него. Да кажеш за намеренията си и за това какво искаш както да питаш и той какво иска и какво мисли за "вас" като бъдеще и тва е

Ама вие двамата да се е*ете или да си говорите сте се събрали. Тоя е голяма шматка, щом не може след като те опрай да те пита такива сериозни работи (нищо лично )
    n0 mus1с, n0 l1f3

Цитирай Първоначално написано от 6mateto
    Ама вие двамата да се е*ете или да си говорите сте се събрали. Тоя е голяма шматка, щом не може след като те опрай да те пита такива сериозни работи (нищо лично )
    Евала.. !!
    Мойтъ' е най-красива!

Повече от фен
    секс or gtfo (;

Интересно, вие по време на секс си говорите някакви такива неща... ако толкова имате да си казвате нещо защо не си го кажете преди или след, а не да си разваляте кефа с приказки...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Фен Аватара на SexPLozZiv
    Град
    Пловдив, България
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Интересно, вие по време на секс си говорите някакви такива неща... ако толкова имате да си казвате нещо защо не си го кажете преди или след, а не да си разваляте кефа с приказки...
    Правилно вместо да говорят - да се порят. Ноо тя е 96 за къв кеф говорим, а ония пич 100% е жули само да си драска чертички над леглото...

Цитирай Първоначално написано от SexPLozZiv
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Правилно вместо да говорят - да се порят. Ноо тя е 96 за къв кеф говорим, а ония пич 100% е жули само да си драска чертички над леглото...
    Ама и ти си прав...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=atuYpy_UDi0[/youtube]

Много смешно как точно тези,дето казват " омг 96 не знам си кво бла бла " са писали в другата тема кога сте направили първия път пишат "14-15 " ..Ами 96 е 15 години.

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Re: какво ще кажете

Докато правехме секс ме попита дали иска да се виждаме по често ..когато свършихме пак ме попита .. та да се виждаме само за секс ли иска или .. и как да му кажа че не може само така \\
    Явно изявява желание за нещо повече - т.е. не може само така .
    When you dream anything can happen.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си