.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Facebook въпрос ? ;д

Съжалявам ако темата не е за тук , но искам да ви попитам някой знае ли как в facebook да си оставиш само 1 публикация ;д защото няма как да триеш всичките си публикации ако имаш регистрация от 2 или повече години .. Видях,че няколко мои приятели бяха направили така , а те вмомента не са в София и няма как да ги попитам и реших да видя дали някой тук ще знае ^^ .. Съжалявам за тъпия въпрос , но ще съм ви много благодарна ако ми кажете ..
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната

Re: Facebook въпрос ? ;д

Цитирай Първоначално написано от tweettyy
    Съжалявам ако темата не е за тук , но искам да ви попитам някой знае ли как в facebook да си оставиш само 1 публикация ;д защото няма как да триеш всичките си публикации ако имаш регистрация от 2 или повече години .. Видях,че няколко мои приятели бяха направили така , а те вмомента не са в София и няма как да ги попитам и реших да видя дали някой тук ще знае ^^ .. Съжалявам за тъпия въпрос , но ще съм ви много благодарна ако ми кажете ..
    Аз изобщо не можах да разбера какво питаш, но все пак в дясно на публикацията има Х и от там се маха

Re: Facebook въпрос ? ;д

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Цитирай Първоначално написано от tweettyy
    Аз изобщо не можах да разбера какво питаш, но все пак в дясно на публикацията има Х и от там се маха
    Да това го знам ;д .. Исках да попитам как да си махна абсолиутно всички публикации .. а регистрацията ми е от 2 години и няма как на всяка една да натискам х-а .. смисъл има ли такава опция или нещо такова ? ;д
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Има - нова регистрация.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

100% съм сигурна, че има даже една приятелка ми обясни преди време но не се сещам сега.

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    И аз търсех такава опция, но не открих. Ако някой знае нека да каже.
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    и да не правя нова тема
    Как да се check-in на ?
    Как да споделям клипчета от ю туба ?
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Това вече се прави от тубата,синхронизираш го с фейс боклук.
    The time's for sobieski

Голям фен Аватара на Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от Daisy11
    Копираш линка на видеото и го слагаш като нов статус. После триеш линка, ако искаш. (Преди да си го публикувал/а)

Как няма да можеш? И аз имам от година и половина фейс, и преди месец си изтрих абсолютно всички публикации с Х-чето.. голяма игра беше (2 дена ги трих) ноо стана.. няма как да не стане ! :Х

Супер фен Аватара на icebulllet14
    Цитирай Първоначално написано от Daisy11
    и да не правя нова тема
    публикувай го като връзка
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    когато делкаш, ти се отваря прозорче на което пише "hide all profile activity'' ..поне на мен ми излиза.

До колкото знам hide не значи изтрий...
    The time's for sobieski

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Има - нова регистрация.
    +
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    Има една опция във Фейса - да изтеглиш цялата информация за профила си. На мен нещо не ми се получава обаче. Щели да ми пратят мейл, когато е готово всичко, но така и не получих.

Някой пробвал ли е тази опция и колко време му отне, за да си свали информацията?
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си