- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос към момичетата
Аа всичките викат неприятно а? А нямали да си кажете,а тоз мастурбира на мен,глей ква съм мощтна откъм сексапил?
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
emm ne ne bii mi bilo0 priiqtno0 ;D![]()
![]()
Ако е готин ще ми бъде приятно да го разбера. Ако не е готин няма кво да направя, не мога да го спра, тъй че по-добре просто да си мълчи, за да не започна да се гнуся от него.
а защо трябва да разбирам? Ако момчето е толкова зле та да ми каже или покаже-да ще ми стане неприятно.
Зависи от момчето.
Иначе само гаджето ми има леко по-разголени снимки, така, че не се притеснявам.. Няма начин да идат при друг, дори ако се разделим.![]()
*сън*
Определено би ми било адски неприятно, който и да е... отвратително!
Виж, ако утвърдено ходя и спя с него - няма проблеми.
Абе на мен ще ми е гадно,което и да е момчето ..незнам просто мисълта за това ми е гадна ..
![]()
T.H. White е казал:”Може би всички ние даваме безкритично най-доброто от себе си на онези, които едва ли си мислят за нас в отплата.”
хах .. амии аз знам за 2 момчета, които са мастурбирали на мои снимки и първоначално се отвратих, обаче тъй като са ми приятели се примирих ..![]()
мии няма да ми пука, ама ако го видя с очите си ще ми стане тъпо, обаче и ще ми е и смешно от друга страна
Попринцип моя разголена снимка няма как да попадне в чужди ръце .. единствено в ръцете на приятеля ми и то по мое желание .. и не нямам нищо против .. особено когато сме далеч един от друг ...)
представих си го и ми стана смешно![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
зависи кой е ;р ако е някой готин няма да ми стане чак толкова неприятно, но ако да кажем е някъф ПЪЛЕН извратеняк при това ГРОЗЕЕН .. ще ми стане доооста неприятно .. :Р![]()
~недей мила, не се хаби там където ти го целуваш е хапан от мен преди ;]] ;рр
Прави гад, за да не те е яд ;]] Прави мръсно, докато не е късно![]()
зависи кои е...ако е некои чикиджия в никъф случаи..![]()
It`s my life... IT`S NOW OR NEVER
~*~момиче~*~
Може да е комплимент за мен...зависи кое е момчето!!!![]()
![]()
![]()
+1 : )Първоначално написано от Navy
Повечето от женските коментари в тая тема са идеален пример за интелекта на повечето девойки, пишещи тук.
Welcome to the Jungle...
Може да бъде възбуждащо.
Честно казано не би ми направило кой знае какво лошо впечатление...