- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъже Близнаци...
Какво мислите за Овните в специалност момичетата (момчета вашите мнения са за препочитане но ще се радвам и момичета да споделят абе говорете там) :Д:Д:Д
I hate cold-blooded people !!!
Първоначално написано от kokosety
За жената овен - хм, определено са доста инатливи, но ми е направило впечатление, че са предани партньорки. Пък и са добра партия за компания, за по-сериозни взаимоотношения също. Абе лоялни са към половинката си, а и са доста ревниви, ама няма нищо ;р
Първоначално написано от p3tinc3t0
Не ми пука, че темата е стара.
ТИ МЕ ОПИСА ВСЕ ЕДНО МЕ ПОЗНАВАШ ОТ ЦЯЛ ЖИВОТ... :ОО
Отвратителна зодия
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Могат да бъдат много пресметливи и гадни. Но са чудесни приятели и много талантливи хора. Аз самата съм на границата с Рак и като малка мислих, че съм близнаци, но се оказа, че не е така.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Дано написаното се отнася само за мъжете, че за мен половината неща са абсолютно неверни.
На мен ми дай отговорности, отговорности и повече отговорности, трудно си меня мнението, споделям много.
Но си е вярно, че важните хора в живота ми са малко и си ги ценя, обичам си свободата, разнообразието, с широк мироглед съм и съм отворена към света.
А за вниманието... да, малко хора успяват да го задържат.![]()
Но много от чертите в характера ми са формирани от момче Овен.
Като цяло не се разбирам особено с близнаците, стрелец съм.
И все пак всичко си е до човека, тия зодии са доста относително нещо.
Тъй аз и приятелят ми сме близнаци, въпреки че майка ми е също с нея не се понасяме и сме на война всеки ден, а връзката ми е почти идеална с това момче.
Иначе имам наблюдение повече върху юнските близнаци...тъй:
-егоисти
-инатливи
-знаят какво искат, знаят как да го постигнат и не се спират по пътя към целта
-големи лигльовци са
-като приятели са по-добри , от колкото като гаджета
-когато се ядосат, минават като буря и след 5мин вече са тихи
-смеят се и в следващ момент плачат и обратното
-непостоянни са, често сменят мнението си
-прекалено емоционални са - емоциите ги владеят а не обратното
-манипулират лесно
-обичат силно, намразват бързо
-обичат животните
-свободолюбиви са
..... сигурно има и много други...ама да не се разкривам хехехехе
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Съдейки по тези, определено не съм типичен юнски близнак :Д [/code]Първоначално написано от SheDevil
Бившият ми приятел беше близнаци. Като цяло не мога да се оплача, слушаше ме винаги ставаше каквото кажа аз ( аз съм лъв) иии абе супер беше. Стараеше се да избегне всякакви скандали, а когато беше виновен правеше всичко възможно за да ми покаже колко съжалява. Дразнеше ме в него това, че нямаше мнение. Много приказваше ама винаги се съгласяваше с мен и не само с мен и с другите и общо взето го правеше за да не спорим или да не се скараме. Друго, което ме дразни е постоянната смяна на настроенията... както е уникално щастлив и весел след 5 минути вече ще зареве... абеееееееее ако искаш момче, което да те слуша и прави каквото кажеш близнаците са супер( разбира се съдя по хората, които познавам... все пак не мога да слагам всички под един знаменател
). И да не забравя страхотни кавалери са!
![]()
In a mad world , only the mad are sane...
защото хората са с различен асцендент.....но повечето са такива.... имам доста наблюденя над близнаците, както от женски , така и от мъжки род...Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
SheDevil, така е и аз съм го забелязала.А как лъжат и ти завъртат главата. Големи актьори.
Но са страхотни приятели!
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Охх, защо отделяте такова внимание на зодиите?! Всеки си е различен! Единствено мога да ти кажа, че има 2 зодий (близнаци и лъв), които много бързо си сменят настроенията .. весел е, ама след 5 мин. някой нещо му е накривил шапката или се е сетил за нещо гадно и почва да се цупи.. Мислят, че всеки друг е виновен, само не и те...![]()
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
e защо пък да си признаваме, че сме виновни...много ясно че сме (аngel)
Пък за лъвовете не съм чувала, че си сменят настроението...по-скоро са много амбициозни ...знаят кога е време за веселба и кога за работа...Една от най-добрите ми приятелка е лъвче...малкото голямо коте
Еми аз съм лъв... не си меня настроението постоянно. Имам и приятели лъвове... и при тях не съм го виждала това! Единствено мога да си сменя настроението ако нещо ме дразни или някой... но рядко се случва!
In a mad world , only the mad are sane...
Зодиякът може да ми яде овньовия рог. Ето мнението ми:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w59boLMnrbU[/youtube]
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
всички са различни, има някои общи неща, но при всеки близнак е коренно различно, аз съм близнак и знам
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek