- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовни разочарования...
не знам дали има такава тема вече ,не видях , но ако все-пак има заключете тази !...
та , кое ви е било най-голямото ''любовно ''( в кавички защото в повечето случаи не е любов) разочарование?.....разкажете , споделете....![]()
ТИ!
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Щом според теб в повечето случаи не е любов, какъв е смисъла да ти се разказват разни болезнени изживявания?![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
иамах предвид че всеки разбира нещо различно под любов ...някои си мислят че са се влюбвали още на 10 , например , а за мен това не е любов!...схващаш ли какво имам предвид?![]()
А защо си писал "в повечето случаи"? Подвеждащо е.
Най-голямото разочарование беше, когато разбрах, че дори, когато се стараеш с все сила, може да не си достатъчно добър за някого.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
първо писала !...абе хора как не разбрахте че съм момиче!...![]()
...в повечето случаи според мен , но всеки си има мнение!..![]()
tomBOY ти е ника.Първоначално написано от tomboy
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
означава мъжко момиче , а не момче , травестит или нещо такова...![]()
Един, дето и до ден - днешен му викам " Дървото". Ходихме 2 седмици - пълен провал!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Мдам, ти си ми разочарованието - аз да си мисля, че си един WOMANIZER, а то ... смешка
прочете ми мненията и обърнете внимание , че навсякъде пиша за себе си в женски род!.......и ...уомънайзър , ти сериозно ли ?!..
![]()
![]()
![]()
хааа, уомънайзърлюбовни разочарования имам много, с кое да започна
най-голямото разочарование ми е било да ми кажат в очите, че са ме използвали
това най-вече нарани егото ми
![]()
Nothing to do, nothing to say... fade away...
търпях лъжи, търпях, накрая той ме заряза и за кво, щото заминавал за 3 седмици. Върна се, хвана си нова. Сега когато аз съм с друг ме търси отново.
Аз го харесвам той също ме харесваше, никой не каза. Направих една грешка и се скарахме...абе някой да знае как да се сдобримИзвинявах се но...(не ме спирайте, безсмислено е
)
Че дълга, важна и изпълнена с положителни емоции връзка завърши по страшно глупав начин. Или по-скоро... не завърши по никакъв.
Съгласен съм.Първоначално написано от Bozichko
2 момичета с противоположни характери ме зарязаха по един и същ начинчак ми става смешно
същото и за мен! ..Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
втф хорааа.....Първоначално написано от xBadxApple
?!..
бях щастлива.. и до ден днешен не мога да си обясня, но .. изплаших се и зарязах всичко.. така че, разочаровах се от себе си..
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Това е въпрос с ,който можеш да бъркаш с пръст в раните на хората. (:
Всякакви разочарования има,но може би когато даваш всичко от себе си на този който обичаш ,а той те тъпче..е разочарование.Както и много други неща могат да те разочароват в една връзка.Аз не обичам да гледам в миналото ,може всичко да ми е дало малко поука и това е .
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ами бившият ми приятел ме заряза заради неверни слухове казани от негови "приятели". Разочаровах се защото не можах да повярвам, че този човек с който се познавах отдавна и твърдеше, че познава мен повярва на тези неща.
In a mad world , only the mad are sane...
Разочарованието идва от там че ти даваш всичко , правиш всичко за да е щастлив човека до теб ...
И накрая за цялата ти доброта и за всичкото хубаво прекарано време през годините , те смята за боклук и те мачка ..
А още по тъжно е когато ти продължаваш да го искаш и обичаш , въпреки мъжкото достойство .. и се превръщаш в п*тка
![]()
![]()
Година и девет меса + доста финансови средства пропиляни заради човек, който на 2рата седмица от раздялата ни си хвана нова ку*ва .... а след още 1 вече я беше оправил, и после ми вика не била лесна ку*ва да бе .... на 1вата седмица му пуснала, и то без чувства между тях ...