- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъже Близнаци...
хахаха, да, много добре си уцелила съвместимите знаци, бих добавила и везни към списъка.Първоначално написано от Wwwooow
близнаците са интелигентни хора, с широк мироглед, отворени към света и хората, любопитни, любознателни, с бърз ум и чувство за хумор. абсолютен развей-прах са, вятърничави до немай къде, непостоянни, на настроения/периоди/мании. предпочитат неангажиращи взаимоотношения, разнообразието, всичко ново, непознато, забранено, неприемливо, прочее...
смятам, че това е най-свободният знак от зодиака. те знаят как да се забавляват, нямат никакви задръжки и заразяват с настроение.
близнакът трудно споделя. игровата му природа (като при овена, макар при втория да е основно изразно средство) не му позволява да изразява настроенията си - той просто отива на друго място, с други хора и прочее... изключително трудно е да спечелиш доверието му дотолкова, че да си позволи да се разкрива пред теб. тези хора в живота му са малко и той ги цени.
според мен близнакът не е подходящ за каквито и да е трайни отношения(в земния им вариант), ОСВЕН АКО не си готов да преглъщаш свободолюбивата му, вятърничава природа.
мъжете-близнаци са сигурно най-големите мачовци - сладкодумни са, чаровни, убедителни, несериозни. това е.
//мен ме привличат хора от тази зодия, но не бих си позволила любовни взаимоотношения с близнак. за мое здраве:Д