- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- според вас ....
ако едно момче е проронило сълза пред бившата си приятелка .... а тя плаче.....
Значи наистина е привързан към нея..
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Значи не иска да си бъдат бивши![]()
Sometimes I think and sometimes I don't
Ами да пробват пак , ама няма да е като първия път![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Значи ще се съберат да се клатят още известно време и в последствие отново ще им писне един от друг и тогава вече на никой няма да му пука, че се разделят.
Първоначално написано от badsector
не са се "клатили"
Задължително ли е двама като са заедно да се клатят???
Зависи на колко са годинки.Първоначално написано от xxxReNkAxxx
А по първия въпрос - за какво реват? Може просто да му е станало криво, че тя плаче. Не значи, че иска да се съберат.
Момчетата не знаят как да се справят с плачещо момиче и често реагират неадекватно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
[/quote]Зависи на колко са годинки.[/quote]
тя е на 15 той на 17
Зависи на колко са годинки.[/quote]
тя е на 15 той на 17[/quote]
И за к'во реват? С ченгел ли да ти вадя думите от клавиатурата? Като искаш съвет дай повече информация. Ние тук да не сме гадатели.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Значи не са си безразлични и трябва да си дадат време, за да разберат какво изпитват и какво искат.
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
предполагам че да се съберат ... те и 2 са съсипани ....разбираха се прекрасно ..разделиха се заради родителите на момичето много строго я държат а за момчета не може да става и дума ;ххх
Не го приемай буквално. Става и с натискане и обарване. Идеята е физическата близост. Иначе, малки сте, ще ви мине бързо.Първоначално написано от xxxReNkAxxx
Т'ва да не е някоя сапунка?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Под "клатене" си се разбира Клатене, което е доста далеч от натискане и обарване... между другото.Първоначално написано от badsector
Когато обстоятелствата разделят двама души, които иначе искат да бъдат заедно, няма начин да не страдат и да не искат да върнат миналото.
И двамата все още не са преживели раздялата
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Значи е ревльо![]()