Цитирай Първоначално написано от dobeto
Извинявай, Josefinne! Другият път ще напиша по добро заглавие. Решах да не му пиша. Ще видим как ще се развият нещатата по нататък. Надявам се да се оправят отношенията ни. Мисълта сигурно е вярна, Niakoitam.
Вярна и изпитана е на 100%. Главни герои аз и едно момиче. Тогава за първи път чух фразата: Много те харесвам и много те обичам,но...само като приятел". Иска ти се да си приятел с този човек само и само да си близо до него, но пък усещането е малко гадно, защото хем искаш да си с това момиче, хем си близко, хем усещането че някаква стъклена стена ви разделя да се прегърнете и целунете като гаджета. Всячески ти се иска да промениш това, но знаеш че това не зависи от теб и си безсилен колкото и да ти се иска. Усещането ако момичето си няма гадже е още по-гадно, защото се питаш какво точно ти има та момичето не те иска като нещо повече. Е, при мен малко тази фраза като че ли беше казана малко за отърваване и времето го показа въпреки че тогава като и го казах къде не скочи да ме набие че не било така и да не съм си правел такива изводи, но това пък си е съвсем отделна тема.