.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: помощ

помощ

ако може някой да ми даде някаква идея как да забравя едно момиче което страшно много обичам но просто няма как да сме заедно... не мога да спра да си мисля за нея

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Алтернативно решение:

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    Кокаин и Червило (клуба). винаги действа безотказно
    WE ARE NOT ANGELS!

Супер фен Аватара на badsector
    Като сме я подкарали на тези тематика -

След по-малко от месец, вече няма да ти пука толкова за нея.

Повече от фен Аватара на peace95
    Да ви имам съветите
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Защо да не можете да бъдете заедно? Дай малко инфо, ако искаш и на лично съобщение. Кажи какви са ви отношенията, какво е станало и прочие.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Супер фен
    Мда, няма да е лошо да дадеш повече информация.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Иди на море
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не че нещо, ама мислите ли че ако момчето е малко, объркано и... глуповато за възрастта си, наистина няма да се пропие, да се превърне в наркоман или да си среже вените, още повече както е лабилно в момента?
    Начинът, по който сте избрали да бъдете интересен, е глупав.

Он: Разсейвай се с каквото можеш, забавлявай се с приятели, намери си хоби, занимавай се постоянно с нещо, за да отвличаш мислите си и... времето ще свърши останалото.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на djipsito
    Тука много хора подхождат с присмех, ирония, "интересни" предложения (като тези по-горе), ама всъщност идея си нямат как евентуално се чувства автора на темата (на която и да е тема). И как 2-3 коментара могат да повлияят доста зле. Още повече в такъв период.

Всеки си мисли, че нет-а е шега работа, бъзик и шоу, ама понякога не е.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен Аватара на alice13
    Най- добрия начин да забравиш някого е като си хванеш с друг. Аз така забравих мойта любов...

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    не е толкова лесно..на мен ми отне години..всеки един ден бе мъчителен..правих и много глупости уж за да я забравя..но само времето помогна..един ден просто чувствата ми се изпариха..сега като се сетя за нея и не чувствам болка..нищо..абсолютно нищо моят съвет е не прави никакви щуротии в опит да я забравиш!!един ден просто ще се случи..гледай все да си зает със нещо за да не ти остава време да мислиш за нея и да излизай ако можеш със други../аз не го направих/
    6б3З10

Цитирай Първоначално написано от alice13
    Най- добрия начин да забравиш някого е като си хванеш с друг. Аз така забравих мойта любов...
    +
    When I lose
    " Who cares it's only a game "
    When I win
    " In your face, loser! "

Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от sophiaabush
    Цитирай Първоначално написано от alice13
    +
    Аве намери си друг?Вие нормални ли сте,знаете ли как толкова лесно се хваща друг,при наличието на чувства към нея всяко нещо към новата ще го кара да си спомня за предишната,въобще в такива моменти на мен не ми е до нова любов,вярвайте ми нямате желание за нищо,нито да СПИТЕ,нито да ЯДЕТЕ,нито да ИЗЛИЗАТЕ,нито дори да ЖИВЕЕТЕ,вие сте в пълна ДЕПРЕСИЯ!!!

Member Аватара на delly
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bootyboy
    не е толкова лесно..на мен ми отне години..всеки един ден бе мъчителен..правих и много глупости уж за да я забравя..но само времето помогна..един ден просто чувствата ми се изпариха..сега като се сетя за нея и не чувствам болка..нищо..абсолютно нищо моят съвет е не прави никакви щуротии в опит да я забравиш!!един ден просто ще се случи..гледай все да си зает със нещо за да не ти остава време да мислиш за нея и да излизай ако можеш със други../аз не го направих/

Абсолютно прав !
    Step by step, heart to heart, left right left
    We all fall down like toy soldiers
    Bit by bit, torn apart, we never win
    But the battle wages on for toy soldiers

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от delly
    Цитирай Първоначално написано от bootyboy

Абсолютно прав !
    +1. Аз бях по същият начин. Не можех да съм с него, той си имаше доста сериозна връзка, и като прибавиш и това, че след толкова време вече не можеше и да го виждам често, просто...

Времето лекува раните. Но не очаквай да стане веднага. Мен ми бяха нужни 2 години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си