.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Hybrid View

Фен
    Град
    София

Първи сутиен

Здравейте! Знам, че има много такива теми, но не намирам отговор на моя проблем в тях. Проблемът ми е, че нося бюстие, а искам вече сутиен. На 12 години съм и вече имам 2 съученички, които носят сутиен. Усещам, че имам нужда, но с майка ми не говорим за това. Тя не ми обяснява нищо за развитието на тялото ми. Много път й намеквам, че ми трябва сутиен, но тя не се усеща. Срам ме е да говоря с нея по тази тема, със сестра ми също ме е срам да говоря за сутиени, даже се чудя как сестра ми е казала на майка ми, че иска сутиен . Моля ви помогнете ми! ;(;(

ПП: Без обиди и груби коментари, моля!!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    това ,че приятелките ти носят не значи ,че и ти трябва да носиш.Майка ти сама ще прецени кога да води този разговор с теб .
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Това че твоите съученички носят сутиени си има обяснение .. или са по развити от теб ... или са кухи лейки и тези сутиени ги тъпчат с чорапи Според мен 12 годишно дете няма нужда от сутиен .. всичко с времето си

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    не подценявай 12 годишните..в днешно време не приличат на 12 годишни ,а в пъти по-големи.Жалко,че на външен вид изглеждат зрели,а на акъл не са
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    ако бяха .. нямаше да пропадат още от малки

Ок искаш сутиен, но трябва ли ти? Вземи си мерки и прецени. Ако не знаеш как става пиши на ЛС и ще ти обясня. А ако наистина имаш нужда от сутиен отиваш и говориш с майка си. Ако не иска да ти купи, си взимаш сама.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Имаш ли какво да сложиш вътре?
    Play or you'll never know...

I ♥ machoka Супер фен
    Ако имаш нужда,отиваш и си купуваш
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Не се притеснявай. Всеки се е сблъсквал с този проблем. И аз бях като теб. Дори и да са ти малки гърдите винаги има мънички много сладурски сутиени. Така че давай смело и не се притеснявай от майка си! С времето ще видиш, че това са съвсем нормални женски неща. ^_^

Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    Като виждаш че майка ти не се интересува..купи си сама. Аз на 12 сама си взех. даже нямах 12 Ако те е срам излез с приятелка
    ...

Аз казах на мама че искам сутиен, за да не ми се очертават гурдите като съм с по-тясна блузка, преди 2 години и тя се съгласи. Даде ми пари и отидох и си купих 3, казах най-малкия размер на чашката, дадоха ми няколко обиколки да пробвам, примерих ги и си взех най-подходящия. Успех ;**

Фен
    Град
    София
    Благодаря на тези, които си направиха труда да ми отговорят без да ме обиждат по някакъв начин.
    *OnlyMeAndYou
    *neeDaBosS
    *xToxiic
    *xxKiFlAx
    *nescafecool ... Благодаря ви!

А на другите, които писаха неща от сорта на "изобщо имаш ли какво да сложиш вътре", "не ти трябва, защото си на 12" и т.н. нека сте си живи и здрави. А и все пак всеки се развива различно!
    Аз просто поисках съвет как да постъпя и много благодаря на хората по-горе (тези отпред със звездичката) !

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от wikito123
    А на другите, които писаха неща от сорта на "изобщо имаш ли какво да сложиш вътре", "не ти трябва, защото си на 12" и т.н. нека сте си живи и здрави. А и все пак всеки се развива различно!
    Аз просто поисках съвет как да постъпя и много благодаря на хората по-горе (тези отпред със звездичката) !
    Ами те точно това ти обесняват - всеки се развива различно и слага сутиен,когато наистина ИМА какво да се сложи в него.Очевидно ти се водиш по приятелките ти със сутиени и момичетата от форума те питат - имаш ли или нямаш какво да сложиш в него !?
    Другото което е - трябва да говориш с майка си за такива неща.Днес за сутиени те е срам, ами утре с цикъла !?Не знам имаш ли го и него, но все пак ... като цяло ти казвам да не се срамуваш от майка си, относно разговорите с женските неща.
    Big or small, lies are lies!

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Аз лятото след,като свърших 4 клас сложих.. Много ми беше кеф, а и си трябваше. Иначе спокойно аз също доста често ходя с бюстие , защото ми е цифра по удобно
    ла-ла-ла

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Ами те точно това ти обесняват - всеки се развива различно и слага сутиен,когато наистина ИМА какво да се сложи в него.Очевидно ти се водиш по приятелките ти със сутиени и момичетата от форума те питат - имаш ли или нямаш какво да сложиш в него !?
    Другото което е - трябва да говориш с майка си за такива неща.Днес за сутиени те е срам, ами утре с цикъла !?Не знам имаш ли го и него, но все пак ... като цяло ти казвам да не се срамуваш от майка си, относно разговорите с женските неща.
    Явно аз съм ги разбрала по грешно, извинявам се! Цикъла ми дойде още лятото на 4 за 5 клас. И й казах "мамо дойде ми" и тя ми каза "много рано", после ми беше странно и доста срамно, но всичко с цикъла отмина, сега с нея мога да говоря спокойно за това.

Когато бях на 12 като теб имах нужда от сутиен - отидох в "Jumbo", купих си и си го носих.Като има зор за такива работи действам - не меша майка си

Цитирай Първоначално написано от VoCaLoid Виж мнението
    Когато бях на 12 като теб имах нужда от сутиен - отидох в "Jumbo", купих си и си го носих.Като има зор за такива работи действам - не меша майка си
    да аз същто си взех от jumbo но не ходих сама ами с мама,преди това една приятека ми каза 4е си е взела от там аз първона4ално казах на мама 4е искам там да идем 4е има ...(нз нещо измислих)а и аз имах нужда от гащи и така отидохме и като ги видяхме взехме най-малкия размер тоест S и взехме три чифта сутиенчета и гащички и така.На мама много й харесват и ги одобрява, а и са мн сладки има на звездички и лентички и др. иии са мн сладурски!
    Последно редактирано от havefun : 08-27-2012 на 15:09

Говори със сестра си и я питай как си е "извоювала" тази привилегия. Или иди сама си купи. Като види майка ти, че не си го взела просто ей така, няма вече да ти прави проблем. Пък и преди до колкото знам най-малката чашка е била А, а сега е АА.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма от какво да те е срам.. Молиш или сестра си,или майка си.. Можеш да отидеш заедно със сестра си и да си купиш.. И сама можеш.. Няма от какво да те е срам.. Това са си нормални женски неща.. Не си нито първата,нито последната,която ще си купува сутиен,нали знаеш ?
    Хайде,действай смело !!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Фен
    Град
    София
    Момичета, днес си купих книжката "Какво става с мен?" на издателство "Фют". В нея имаше начин да разбереш за какъв сутиен си. Направих всичко, както е описано и разбрах за каква чашка съм. За чашка АА. Не ми се вярва много, защото сутиена на сестра ми е Б и ми става.

Тогава гепай сутиен от сестра си

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Момичета, днес си купих книжката "Какво става с мен?" на издателство "Фют". В нея имаше начин да разбереш за какъв сутиен си. Направих всичко, както е описано и разбрах за каква чашка съм. За чашка АА. Не ми се вярва много, защото сутиена на сестра ми е Б и ми става.
    Като цяло сутиените не са само А, АА, Б или C. Те имат и номера: 70, 75, 80, 85... Ти това със сигурност вече го знеш, но като си тръгнала да говориш с тези буквички... На сестра ти е Б, обаче кое Б?! Като отидеш на магазина и ако кажеш само Б да знаеш, че ще те питат кой Б-номер искаш. Аз също съм си правила тези сметки от книжките, обаче с тях до никъде не стигнах. Даваха ми някакви размери, които въобще не отговарят на моята чашка. Направо отиди в някой магазин за бельо и кажи на магазинерката, че искаш сутиен и тя ще ти предложи няколко след като те види (обаче не ме разбирай погрешно, нямам предвид да се събличаш!!). И да знаеш още, че ако попринцип носиш 70А, не означава, че винаги този номер сутиен ще ти стане, защото понякога номерата не си отговаря, а също така зависи и от модела. Като цяло размисли все още дали ти трябва сутиен. Ако ти трябва просто кажи на майка си, че искаш вече да носиш, че се чувстваш достатъчно голяма и просто имаш нужда. Ако тя е толкова против си купи сама или изчакай.

Град
    България
    И аз имах същия проблем до преди месец. Мене ме беше срам да кажа на мама и един ден просто отидох и си купих най-малкия и така, пък после майка ми ми купи още няколко, но на мене честно казано са ми по-удобни бюстиетата и си ги нася ама те нищо не прикриват и си нося сутиените. Така че ако не искаш да говориш с майка си отиди и си купи сама

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Сигурна ли си, че сутиените на сестра ти ти стават, или просто ти е добре в подгръдната обиколка (онова, което се закопчава) .. Защото и аз до преди 2 години бях в същия период, мислех че тези на майка ми, ми стават, а то чашката ми беше лепнала по гърдите и като се наведа се личеше празно, да не говорим, че има и друг метод да провериш - слагаш го и си пъхаш ръката най- отдолу в чашката, от там дето са банелите, които поддържат сутиена - ако има празно въобще не си мисли че ти стават.. Може да звучи като заяждане, но съм минала през същия период и е по-добре да знаеш как да проверяваш дали сутиен ти става, освен ако не знаеш де
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Явно аз съм ги разбрала по грешно, извинявам се! Цикъла ми дойде още лятото на 4 за 5 клас. И й казах "мамо дойде ми" и тя ми каза "много рано", после ми беше странно и доста срамно, но всичко с цикъла отмина, сега с нея мога да говоря спокойно за това.
    Ами по същия начин поговори и за сутиена.Няма нищо срамно в това,нормално е някога да сложиш.Кажи и че искаш и тя ще прецени дали имаш нужда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си