- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Първи сутиен
ами не бе6е много лесно за6тото ме бе6е доста срамПървоначално написано от Runaway11
![]()
Допри си ги до майка ти и й кажи : "А, а виждаш ли к'во ми треа ?"![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Айде да сперш да спамиш нявсякъде??!~Първоначално написано от Skaarj
Що бе, давам съвети, нали това иска :Д Малко съм чалнат неска, утре ще ми минеПървоначално написано от Tiin
![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Извинявай, не искам да те обидя, ама все пак си момче (а темата е за момичета) , защо даваш ГЛУПАВИ съвети?! Според мен момичетата, които пишат в темата са ми помогнали и ми помагат достатъчно и НЕ СПАМЯТ!!!Първоначално написано от Skaarj
I az mn iskam da nosq sutien i az imam sa6tiq problem kato momi4eto az sam na 13godini
Ами те моите съученички 5ти клас още сложиха почти всички, но аз чак към края на 6, миналата година април беше. На 13 съм. Срамувах се да кажа на мама, ама не съжалявам, че и казах. Най-странното е, че като ми дойде ме беше по-малко срам да й кажа (доста по-малко), но това са нормални женски неща, не се притеснявай, и мен ме беше срам да споделям каквото и да е свързано с пубертета с мама, но вече не е такаПо-добре е да говориш с нея и да ти даде насоки, отколкото да не вземеш правилния за теб и да съжаляваш. Знам, трудно е да захванеш, но после какво ще правиш като трябва да й кажеш по-неудобни неща? Аз говорих даже и баба, сега и трите си говорим спокойно за "женски неща", даже те ще ми помагат и да си направя кола-маска след седмица, че сама не мога, мъчение
Какъвто и да ти е размера на гърдите не се притеснявай, има всякакви размери. Една моя съученичка още на 10-11 сложи, но тя имаше какво
Влез в devoyka.info, потърси статията за гърдите през пубертета и ще намериш много съвети в статията и коментарите. Успех!
![]()
Срам,разбирам да искате пари за нещо лошо като цигари например,но сутиен нормално е,аз на 12 сложих и даже чаках прекалено дълго,защото на 11 имах какво да сложа,но и мен ме беше срам.
да аз същто си взех от jumbo но не ходих сама ами с мама,преди това една приятека ми каза 4е си е взела от там аз първона4ално казах на мама 4е искам там да идем 4е има ...(нз нещо измислих)а и аз имах нужда от гащи и така отидохме и като ги видяхме взехме най-малкия размер тоест S и взехме три чифта сутиенчета и гащички и така.На мама много й харесват и ги одобрява, а и са мн сладки има на звездички и лентички и др. иии са мн сладурски!
Последно редактирано от havefun : 08-27-2012 на 15:09
Виж сега, искам да ти кажа, че не е чак толкова срамно колкото си мислиш. Аз бях точно като теб, но когато го направиш вече разбираш, че няма връщане назад .. а ако не искаш майка ти да разбира, вземи си сама и после ще ѝ кажеш.![]()
Тема от преди 100 години...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако мислиш, че ти трябва сутиен отиди при майка си и й обясни. Това, че имаш по- голяма сестра е в твоя полза, защото в много случаи можеш да се обърнеш и към нея за помощ. Това, че твои съученички са почнали да носят не означава, че и трябва. Може вече да имат нужда или просто да имат проблеми със самочувствието. Аз лично сложих сутиен на 12, аз имам сравнително голям бюст и просто тогава вече бях размер 80Б, което е предпоставка за носенето му.. Ти сама трябва да прецениш дали имаш нужда или не. И ако да, просто кажи на майка си. Сигурна съм, че тя ще разбере. !!!![]()
Оооф, вие сте катастрофални.......!
К'во чудо има в това да си купиш сутиен....???.......?
Просто отиваш в магазинa и
казваш "дайте ми нaй-малкия размер сутиен"
или "дайте ми сутиен като за мен"
и точка.
К'во срaмно има в това???........?
Според мен 12 годишно дете както казаха по-горе няма нужда от сутиен това че приятелките ти носят не значи че и ти трябва