- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- миньончета?
Аз съм с нормален ръст (поне според повечето хора) 165см.
Не се чувствам ниска, освен когато не съм заобиколена от приятелите си (които са мъж) и всичките са над 180см. Но ми е готино, все пак те са мъже.
Вярно е, че на ниските мацки им личи всяко килце отгоре, но това определено не е недъг, нито пък е повод за подигравки, и особено това, че си миньонче не е равно на кофти тяло.
Мама е 150см и е много секси жена, нищо, че е на 42 години вече-винаги е поддържала страхотна фигура. Имам и други приятелки, които са миньончета с много секси тела...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Ок, но ми отговори все пак на въпроса, за да знам какво трябва да доказвам.Първоначално написано от Violenza
Пак си измисляш. Никъде не съм казвал, че недъг. Очевидно си насъбрала много комплекси, които се опитваш да избиеш под формата на злоба във форума чрез неоправдани нападки. От там и умишленото изкривяване на думите ми. В които впрочем явно има нещо вярно :Първоначално написано от Violenza
И защо тогава всички ниски жени носят обувки с токчета?Първоначално написано от ALetterFromTheSky
Така е. Но в общия случай хората с напредването на възрастта спират да си поддържат тялото. Вече надявам се всички се съгласиха за килограмите в плюс как се отразяват на ниско тяло.Първоначално написано от NomNomNom
Това с костите е ок. Но основното, което може да прикрие допълнителните килограми, е стегнатото тяло с развити мускули. Обратно, дори и да е слабо на килограми, то ако е разплуто, пак е грозно. Разбира се, за всеки влак си има пътници. Някои харесват целулит и сланина.Първоначално написано от NomNomNom
Да, вероятно е така. Не знам защо, но като гледам момичетата над 23-4 години, ниските все изглеждат по-пухкави. Естествено изключения има навсякъде, това се подразбира и затова не го споменавам.Първоначално написано от NomNomNom
Доста мъже харесват джобни гаджета. Особено за секс играчка са чудесни.Първоначално написано от NomNomNom
Добре де, къде сме ги съдили тия дребосъци? Съдим хората, които не се поддържат, без значение колко са високи.Първоначално написано от NomNomNom
Ниските момичета радват.Пък 1-2 кила отгоре на някои даже стои сладко.Badsector много се изхвърляш и говориш наизуст.Не от ръстта ти зависи това дали бързо качваш или сваляш.Може момичето да е 1.55 високо и пак за един месец да качи 7-8 кила и да ги свали.Пък и поне малко от малко, ако даденото момиче има самочувствие и ако е по - суетно, няма да се остави току така.![]()
П.П.Миниончета мен лично много ме радват.По невинни изглеждат![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Олее колко ниски познавам, които не носят токове, ако знаешВ тва число и аз, днес се качих на ток и може би е за трети път през живота ми. (на 18 съм) И сега ако нося е главно, щото ме кефят, не щото съм ниска.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
И защо тогава всички ниски жени носят обувки с токчета?Не всички ниски носят токчета. Аз съм дребничка и не нося токчета много често. Ниските ми приятелки също носят рядко. И познай- не носят заради комплекси, а защото самите обувки им харесват. Каква изненада!
По твоята логика, защо високите мацки носят токчета?
А колкото до килограмите... дали ще се потдържаш или не зависи от човека, а не от ръста.
Everything changes, but beauty remains ...
Аз съм 1,83 и обожавам миньончетаВсе ми е тая че е по-ниска от мен с 20-30 см , даже приятелката ми и тя не е много висока
>>DjBelev<<
Ниските момичета = уин.
Това е.
аз съм 150/151/152 там някъде..и съм на 15 год. което означава, че няма да раста кой знае колко..не нося токчета - не че не ми харесват, просто не са ми удобни и общо взето не обичам да нося..гаджето ми е с 30см. по-висок от мен..и ми казва, че не иска да раста, а да си стоя такава..много хора ми казват, че имам хубаво тяло..така че не винаги ниските (дори и да не правят нщ за да си поддържат тялото) изглеждат зле.. вярно е че мацките с дълги крака и доста височки са били винаги секси, но и ниските си имат своя чар..познавам доста хора които си падат по миньончета...дори майка ми и баща ми имат разлика от около 25см... не мисля че това че някой е нисък го прави по малко от другите или че е по-малко секси от някое момиче 180. примерно..различни хора различни предпочитания..да не казвам, че има хора които обичат мъжа да е по-нисък .. та това е моето мнение..и не мисля че трябва да водите този спор - кои са по-хубави ниските или високите..всеки си има своя чар..независимо от височината..а колкото до това, че ниските по-трудно свалят килограми..зависи от човека,структурата на тялото,усилията които полага и т.н.. надявам се никой да не съм обидила
![]()
Мен лично нисичките ми харесват повече. :P
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Бля.
требе си елегантност.
и какво общо има елегантността с ръста?
иначе няма по-хубаво усещане от това да се чувстваш малка и защитена в прегръдките на момче незаменимо е. Понякога даже съчувствам на жените, които не могат да го изпитат.
Стана ми тъжно колко ограничени и глупави са хората (не всички)![]()
Понеже badsector пита защо ниските момичета носят високи обувки, да отговоря - защото могат. Повечето ВИСОКИ момичета не носят много високи обувки, за да не стърчат над младежите. Високите обувки придават елегантен и стилен вид, правят краката стройни, глезените тънки и дупето изпъкнало и секси. Няма толкова общо с височината![]()
Добре че мама ми завеща тънки крака, тънки глезени и готино дупе, та не ми се налага да ходя на токове. Мерси, маме![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
има и много готини парчета, ама нещо повечето дребни девойчета, които познавам са доста злобни. Ама никога не знам кво може да ми се случи, така че защо не
Дългокраки манекенки все пак![]()
Това ми е до болка познатоПървоначално написано от elizabethg
![]()
![]()
На същия хал като теб съм...Ама моят приятел е малко по-висок от мен и така се успокоявам,че не стърча като кобила
![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Да, ще си губя времето умишлено да се заяждам с 15-16 годишни. Едва ли. (а ако не си на толкова... значи наистина е плачевно положението)Първоначално написано от badsector
Както и да е, не ми отговори на въпроса, това ми беше достатъчно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Бившият ми приятел беше с една глава под мен...Чувствах се меко-казано:Ужасно!Като го прегръщах,имах чувството,че прегръщам малко дете.![]()
Щом предния довод не се зачита:
висок съм 188 и не ме кефи да си правя гърбица, когато си говоря с някого очи в очи.
Мне, не е абсолютна глупост. Много ясно, че ще им личат повече, защото като си по-висок имаш повече място да качваш равномерно, колкото и смешно да звучи. Иначе who cares...Първоначално написано от Violenza
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Първоначално написано от SummerHit
Проблем е, щото аз вече забелязвам момичета с нормален ръст 1.65-1.70 и няк'ви момченца на техния ръст. То сигурно и тези девойки вече се чувстват високи сред такива запъртаци
Супер са, страхотни чукачкиАз лично не си падам по високите жени.
Какво общо има равномерното качване с височината?!Първоначално написано от GunSnSteelflowers
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тук се изказа мнение, че високите жени качвали килограми по-равномерно от ниските жени. Според мен лично зависи изцяло от човека, от неговите ( или нейните) гени , индивидуалност и начин на живот.Първоначално написано от Violenza
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.