- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- миньончета?
PullMeCloser, и това е вярно. За 2 не знам, но 5кг примерно отгоре си личат повече на по- нисък човек (в общия случай), просто защото високият по пр създава оптическа измама, че е по- слаб от това, което е.
Това, че на Сиси примерно структурата й е такава, че разлика от тези 5 кила не се вижда, е друг въпрос. Няма да захващам темата, че човек се променя, дори ръстът му да стои на едно число, та пак може да има различки в начина ти на изглеждане при еднакви килограми, ако си в различни фази от растежа си.
в медицинските кабинети са ме изкарвали както 4 (?) см по ниска, така и 2 по- висока, те лекарите да лекуват вече не могат, пък ще измерват. 165см е средният ръст за жена в Б-я, което го определя и като мерило за една средно висока жена. Да не говорим, че с тая акселерация аз рядко виждам момиче под 155-6-7, така че ако 160 е средно, колко е ниското- 145см.
Обобщавам: хора, няма нужда от спорове, много по- важна е структурата на човека отколкото височината и ако щеш килограмите; в крайна сметка е важно как изглеждаш, а не да живееш в някъв свят, воден сантиметри, килограми и т.н.
П.П. пак стана ферман |(
^ Именно.![]()
Не знам, на мен просто ми става много обидно, когато прочета някакви супер категорични мнения в стил: "Ниските са неподдържани.", "Ниските дебелеят бързо.", "Ако си нисък, да се наядеш веднъж и заприличваш на дядо Коледа." Сигурно има такива хора, няма да споря. Просто е ужасно грубо и нечестно спрямо останалите.
ПП. И мен ме изкарват все с различен ръст на контролни прегледи. XD
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Прочетох доста злобни коментари, което е тъпо независимо дали са написани от ниски или високи. То друга цел тая тема едва ли е имала.
Това, че момичето е ниско, нито ще попречи, ако е свястно, нито ще помогне, ако е злобна и комплексирана. За повечето момчета височината не е важна. Тези, за които е тооолкова определяща, няма да ми липсват в живота. Какви бяха тези спорове за такава глупост, не знам. 1.70 съм иначе - някои го считат за средно, други за високо - не е от особено значение.
'аресваме миньончетата. Бихме тръгнали с джобно гадже.
Case closed!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не знам дали и кога съм писала, ама и аз харесвам миньончета, стига да имат хубави пропорции на тялото и да не изглеждат късокраки.
Аз съм нормална - 1.68-9. Адски много си харесвам височината, 10 см ток да сложа, пак съм по-ниска от моя :дд Много е яко. Най-много заглеждам момичета на тая височина май... 54 кг съм, имам тежък кокал, но като цяло избягвам да се тегля и гледам да постигна фигура, не килограми. Нормална съм си :д
Според мен и високите и ниските момичета са хубавиТо си зависи от структурата на тялото, а не от височината. Аз например съм 1.62, но съм на 13 и за моята възраст съм една от високите в класа хД .. ам не ми пречи де.
Аз съм от най-миньонестите. Ако някой ме одреже само, защото съм с 30 санта по-ниска от него изобщо няма да се кося. Височината ми си отговаря на килограмите, така че изобщо не мога да се съглася, че бих изглеждала по-дебела от момиче 1.70 със същите пропорции.
Но за разлика от много по-високи момичета на мен от чисто физическа гледна точна не би ми пречело да излизам с момче 1.75, защото дори и на ток, той пак ще е стабилно по-висок от мен. xD
Между другото някой беше споменал за ниска и слаба жена над 50 години. На семейни приятели на жената майка и е на 80+ години и сигурно е към 1.45, повече от 40 килограма не ѝ давам. Дори на тези години жената все още изглежда изключително фина и нежна.
Последно редактирано от Hayashi : 04-16-2012 на 11:37
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И аз си харесвам височината, тялото, всичко. Нямам нищо против миньончетата, но лично на мен ми стои смешно 1.50 високо момиче, с 1.80 момче, е ддз... На мен ми е неудобно, дето съм висока и ако се кача на токчета ставам 1.80, а моите приятелките все са 1.60 макс, а на момчетата как не им прави впечатление, не знам. Аз с височината нямам проблем и дори се радвам, че съм висока, отколкото ниска.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Принципно не обръщам внимание на височината, но предпочитам да съм с момчета, които са или колкото мене, или по - високи. С по - ниско от мен също бих тръгнала , ако наистина ми допада и всичко е 6. За любовта граници няма.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
^ Наистина е така) Аз преди си харесвах по - ниско от мен момче хД Ам той сега ми е само фр де ама не ме е срам примерно кат излизаме и да ходя до него : ]
Симпатични са ми, има нещо сладко в това, че са по-нисички.
Нисичките са ми супер сладки на мен (момиче съм)... А по темата за това кои са по-склонни да качват килограми, според мен зависи от строго индивидуалната структура на телата ни... Но определено на по-нисичките им личи повече... Имам една приятелка, която е с няколко килограма по-тежка от мен, но е и с 5-6 см. по-висока и изглежда по-слаба... Тук няма място за спорене просто, определено на високите по-малко им личат килограмите..
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
По-нисичките момичета ми допадат повече,защото и аз не съм много висок 1.70 съм.
Стига да не е над мен,но като цяло височината не е чак толкова определяща по-важен е характера![]()
Не мисля, че височината е от значение. Характера е по - важен. Ако харесваш някой това не би трябвало да пречи. Е, стига момичето да не е по - високо от момчето, че тогава е страшно грозно.![]()
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D