- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си разкарам пъпката
Обикновено ми излизат по 1-2 пъпки като акне по лицето.Нямам някакви препарати срещу акне.Казаха ми да си слагам паста за зъби докато изсъхне,измивам и после пак докато не изсъхне и да не я обеля.
Това не помага особено много,дайте други идеи,които да са вид 'направи си сам' за изсъхване и премахване на такава пъпка/няма връхче/.
Мажи я със спирт? (памука да е чист,маже се само пъпката и спиртът да не е по-малко от 70%)
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
след това се намажи с кремПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
ножа
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Някъде из форума също четох - да си я изстискаш и след това да сложиш лед, за да спадне подутото. Но не съм го пробвала![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
аз ако може да използвам темата, за да попитам
имам една подкожна пъпка, ужасна е....мазах я с ихтиол, снощи с един антибиотик от типа на гентамицин.
и нищо...не мога да я изстискам, защото е подкожна..дайте идея
*пробвах с игла, не стана
Първоначално написано от LoveChocolate
Аз така правя, със спирт и след това със крем .. има ефект!
По-добре изобщо не я пипай защото доста ще се надуе.Изчакай няколко дни и ако не се появи връхче а е все още надута ползвай това с леда.Можеш пак да си я мажеш с разните му лосиони против акне..но само не я стискай преди да е станала 'готова'.Първоначално написано от bloodyF
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
и аз имах 2-3 и сравнително бързо ми се махнаха, благодарение на Акне Аут-лосиона.Първоначално написано от bloodyF
Когато я натиснеш и забележиш една по-бяла област в пъпката, там е мястото, където трябва да пробиеш с иглата. Ако не го виждаш, значи не е "узряла' достатъчно и бодеш с иглата на сляпо и единственото, което правиш е да я дразниш и възпаляваш.
Антибиотика няма да помогне.
Акне аут му е майката :д
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
И аз щях да питам за същото. От 2 дни някъде са ми излезнали няколко подкожни и ме болят ужасно много и най-гадното е, че стават все по-големи.Първоначално написано от bloodyF
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ооо,ужасно е.Скоро и аз имах две такиване стига,че много болят,а и са едни червени подутини
аз ги чакам да наберат достатъчно /то друг начин,май няма/ и ги стискам до кръв /задължително/ , но без нокти...само с пръсти,с кокалчетата...ох,как да го обесня не знам О.о и после дезинфекцирам с разтвор от спирт и хлорнитромицин /колкото по-често,толкова по-добре/. До ден-два от пъпката няма и следа /гледам да не чопля коричките,че остава червенина ;х/ ^^
Аз още не съм измислила нито един ефикасен и добър начин да се справям с тях. Излизат ми 1 път в месеца по 1-2, най-много 3, и ги МРАЗЯ!![]()
Абе аз знам,че акне аут помага много ама ми свърши и сега не мога да си взема.![]()
Първоначално написано от KumchoValcho
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Мацни й спирт![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.