- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ваще знаят ли, че се ...
Ваще знаят ли, че се бръснете/обезкосмявате ( навсякъде - подмишници, отдолу и др. ) и на колко сте години![]()
Официално не съм им казвал,но предпоплагам,че се досещат.На 15 съм.Първоначално написано от EMBAZA
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Почти на 18 съм. За уя със сиг не знаят, под мищниците ми излизат само по 2-3 косъма и ги махам с пинсета, а на другите места си личат, така, че само на уя си прая кола маска и тва е и на краката бях си напрайл един път, но ся не ми се занимава пък и няма смисъл те почти не си личат
Никога не съм го обявявала, нито съм искала разрешение. За краката и подмишниците няма как да не забележат. За интимната зона се подразбира.
Пък и в крайна сметка не виждам какво си засяга.
На 21 съм, но се обезкосмявам цялостно от 12-13 годишна.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
+++Първоначално написано от TheBeliever
Само че съм на 17...))
Ако не се обезкосмявах () щяха да ми се карат по цял ден ,докато не го направя сигурно ;д Много държат на това да изглеждам добре
![]()
Божеее, все едно някой може да ме ограничи да не се обезкосмявам.
Естествено, че знаят родителите ми. Обезкосмявам се от 12 годишна...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Ами не съм го правил до сега и сигурно няма и да го направя [цялостно]Подмишниците имам някви безразлични малки косъмчета за сега но ако порасне нещо ще ги махна
![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Мама знае , баща ми се досеща сигурно![]()
Аз се нервя, понеже живея с майка ми (наште са разведени), а тя не ми дава да се бръсна... Иска да замязам все едно съм глътнал врабче...На 13г. съм...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Дам.. даже официално писмо им връчих, даже и разрешение от полицията и местната болница си извадих
Сериозно, как може да питате за такива простотии?
Майка ми 100% знае, при положение, че я карам понякога тя да ми купува кола маскаБаща ми сигурно се досеща, но те няма и как да ми забранят. Това си е съвсем естествено за човек на моята възраст...
На 24 съмПървоначално написано от Greennight
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
А специалните служби и граничната охрана пита ли ги? Щото съседните държави може да са против обезкосмяването тиПървоначално написано от van1
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Хахах,+1.Първоначално написано от van1
Това си е лична хигиена,не съм им казвала,но всеки нормален човек би се досетил.
Другия път измислете нещо по-умно.
че защо трябва да им казвам ?
>> Те не виждат ли ???![]()
Макар, че се обезкосмявам само под мишниците, пролетта и лятото махам и корема + гърдите ..
Да като се обезкосмих го казах по радиото, в шоуто на слави,по новините, в на кафе във всички вестници и разлепих плакати из целия градомг , те да не са слепи та да не видят.
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Същото.Първоначално написано от Djuff
Ами .. Всъщност майка ми даде първа идеята за обезкосмяването, щом видя, че понякога се притеснявах да излизам с къси панталони.Баща ми е забелязал 100% , но това Не е нещо, което трябва да се прави на въпрос. Ако имаш съвременни родители (надявам се) Не би трябвало да има проблем и ако дори Не им кажеш. : )
* Откачам, ревнувам, ТЕБ да целувам . !
^ Те дори и да не са "съвременни" - надали ще забранят обезкосмяването.. Независимо за коя част от тялото става въпрос..
По темата: Майка ми със сигурност знае.. За тате - не знам,но може би се сеща.. На 15 години съм и се обезкосмявам от 12-13 годишна..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
От 11-12 годишна се обезкосмявам АБСОЛЮТНО навсякъде - ръце, крака, триъгълник, подмишници . .
И знаят.