.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Предеякулационна течност

Здравейте! Момче на 16г. съм. Понеже напоследък доста често виждам теми в които пише за предеякулационната течност и се поинтересувах малко и разбрах какво е. Е при мен тази течност я няма просто нищо подобно не излиза.. Кажете може ли да ми има нещо (болест) или при всеки е различно ? П.С. не съм девствен. Моля за сериозни отговори и мерси предварително

На всеки организма му е различен. При теб може и да има, но ти да не я различаваш. Ако имаш сперма, трябва да я имаш.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Може просто да е в по-малко количество и да не я забелязваш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    възможно е да не я различаваш,както казаха,но е невъзможно да е нямаш според мен

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Супер фен Аватара на badsector
    Напълно нормално е да нямаш. И аз нямам. Яко е

Да не ми е проблем че нямам даже се радвам до известна степен Мерси на всички за отговорите )

Град
    Bulgaria,Sofia
    Късметлия ... преди тази течност ми скъсваше нервите... ->
    Къпеш се + Взимаш си прани боксерки + излизаш с гаджето си+ Натискаш се с гаджето си= FAIL... Незнам за другите но при мен тая течност се изпускаше от наи малката възбуда -.-
    Ако на 16 я нямах щех да си спестя доста главоболия .. като например че 2 от бифшите ми не правеха разлика м/у предеякулационна и еякулационна течност и продължението на филмите можете и сами да се досетите

Съвсем нормално е да я нямаш! И аз съм от тези късметлии
    I Love YOU baby

Град
    Bulgaria,Sofia
    Е според мен не е баш да я нямате.. просто е с намалена фунционалност... може би се проявява само при силна степен на възбуда =) Все пак същата тази течност минава през провода и с цел да олесни минаването на спермата след това..

Ами нямаме си я
    I Love YOU baby

Вие сте некви изруди бе.Как така нямате.Задължително на лекар,ако не е късно даже.

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    По принцип всяко отклонение се счита за проблем.
    Ако уролог ви е казал, че няма проблем добре, но не можете сами да си вадите такива изводи.

Град
    Пловдив
    То ако знаехе младежите за какво служи тази течност,нямаше да са толкова сигурни че нямат

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

щом изобщо я нямате идете на лекар

Град
    София
    Невъзможно да нямате! А ако наистина нямате, ама никаква - отидете на лекар.
    Smile!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си