.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: гъбички

гъбички

преди 2 години след като пих два антибиотика един след друг и куп други лекарства ми се появиха гъбички като симптомите бяха силен сърбеж, парене и бяло много гъсто течение. Тогава ми предписаха вагинални таблетки и микомакс и уж се излекувах. От тогава всеки път като хода на гинеколог ми казва, че имам гъбички и ми предписва същото лечение без да имам никакви симптоми и никакви оплаквания. Възможно ли е да ми ги предписва без да имам гъбички? И ако не пия нищо тези гъбички опасни ли са ако не се лекуват?

Аз доколкото знам веднъж появят ли се гъбичките, не се лекуват напълно, а вируса си остава в организма и при отслабване на имунната система се появяват отново и така до безкрай..... ако нямам симптомо нужно ли е всеки път да пия лекарства за тях?

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Необходимо е по-дълготрайно лечение на гъбичките,но да ти предписват едно и също в продължение на цели 2 години при положение,че си излекувана...не изглежда нормално!!!!

''И ако не пия нищо тези гъбички опасни ли са ако не се лекуват? ''

Ти си ги излекувала.Поне така казваш.Много жени и момичета страдат от гъбички,но това не означава ,че за да се излекуват,трябва да приемат лекарствата до живот.

Посети друг гинеколог,за да се увериш!Не знам как до сега не си го направила.
    Все пак става дума за собственото ти здраве.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Липсата на симптоми не е гаранция за излекуване. А гъбичките са ужасно упорити.

Ако все пак се съмняваш в компетентността на лекаря си или в ефикасността на лечението защо не се консултираш с друг гинеколог?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

''Липсата на симптоми не е гаранция за излекуване. А гъбичките са ужасно упорити.''

Ако това е насочено към мен,не казах противното,но мисля ,че 2 години са предостатъчно дълъг период за лекуването на гъбична инфекция.Да отиде при друг гинеколог!

Аз през тези 2 години не съм лекувана постоянно. Ходя през 5-6 месеца профилактично на гинеколог (без оплаквания) и тя ми казва гъбички и ми предписва лечение.... и така при всяко ходене без симптоми и всеки път едно и също лечение.

Цитирай Първоначално написано от kuklata_90
    Аз през тези 2 години не съм лекувана постоянно. Ходя през 5-6 месеца профилактично на гинеколог (без оплаквания) и тя ми казва гъбички и ми предписва лечение.... и така при всяко ходене без симптоми и всеки път едно и също лечение.
    А защо не я попиташ колко още ще продължи лечението?Предполагам ,че няма да е проблем да ти обясни.
    И все пак нищо не губиш като посетиш друг гинеколог,за да си отговориш на въпросите.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Re: гъбички

Цитирай Първоначално написано от kuklata_90
    преди 2 години след като пих два антибиотика един след друг и куп други лекарства ми се появиха гъбички като симптомите бяха силен сърбеж, парене и бяло много гъсто течение. Тогава ми предписаха вагинални таблетки и микомакс и уж се излекувах. От тогава всеки път като хода на гинеколог ми казва, че имам гъбички и ми предписва същото лечение без да имам никакви симптоми и никакви оплаквания. Възможно ли е да ми ги предписва без да имам гъбички? И ако не пия нищо тези гъбички опасни ли са ако не се лекуват?

Аз доколкото знам веднъж появят ли се гъбичките, не се лекуват напълно, а вируса си остава в организма и при отслабване на имунната система се появяват отново и така до безкрай..... ако нямам симптомо нужно ли е всеки път да пия лекарства за тях?
    Тука ме срази...

Пуска ли ти изследвания? Щото не останах с такова впечатление...

не... не ми пуска изследвания

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не ти ли взима "секрет" и да го гледа под микроскоп?

Какъв вирус имаш?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

не ми взима секрет само ме преглежда и казва, че имам гъбички. Аз затова се съмнявам дали наистина имам понеже нямам никакви симптоми дори бяло течение нямам, а като я питам дали след лечението да отида пак на преглед тя ми казва да не ходя, че няма нужда

Виж тази статия - може да ти бъде полезна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си