.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town

"Всеки има Еверест за покоряване"

Имам есе по френски на тема "Всеки има Еверест за покоряване" и имам нужда от някакви идеи :S
    Не ме разбирайте погрешно, не искам някой да ми го пише, просто да ми нахвърляте някакви идеи какво да напиша.

PS вече търсих в google.
    PS2 идеи на български, естествено

Обясни значението на израза за теб, какъв е твоя еверест, трудностите през които трябва да минеш за да се изкачиш до него и пътите в които си гои покорявала

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от pizzagirl
    Обясни значението на израза за теб, какъв е твоя еверест, трудностите през които трябва да минеш за да се изкачиш до него и пътите в които си гои покорявала
    Ооу, благодаряя

Мега фен Аватара на iiordanova
    Асоциациите,които ми навява това изречение са свързани с мечтите. Защото мечтите са големи,Еверест също. И може да развиеш нещо в тази насока.

Супер фен Аватара на badsector
    Примерно ония 200 килограмовия, дето отслабна и направи здраво тяло. Или ония колоездач, който пребори рака, въпреки мизерните шансове и отново стана шампион. Или Херман Майер, на когото почти му отксънаха крака, но се възстанови и отново стана шампион. Джак Лалейн, който на 70 години, завързан с белезници с плуване влачи 70 лодки със 70 човека в тях в продължение на една миля. Абе примери много, само трябва да се порови човек

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    Очевидно твоят Еверест е това есе :P Можеш да пишеш нещо, свързано с най-големите ти страхове и тяхното преодоляване

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си