- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мнение ви :)
Ще се опитам да ви разкажа накратко.Познавам едно момчие от няколко месеца,но последния месец се сближихме много,няма ден в който да не си говорим по тела,да не се видим или да не чатим,като излезем,обикновенно сядаме на пейка,аз си играя с косата й или правя масаж на врата, казва ,че й харесва,тя си играе с ръцете ми и често ги хваща и слага глава на рамото ми,прегръдките през корема водят до смях и изчервяване,какато си вървим тя хваща ръката ми и вплита пръстите си в нея,казва ми ,че съм бил красив,умен,добър,муслулес ,очите ми били уникални,обичала гласът ми,не си представяла живота без мене,аз съм бил светът й ,понякога ме прекъсва с димите "Искам те!",когато я целунна по бузата ,тя се изчервява и започва да се усмихва много,приятелите ни мислят ,че ходим,като отречем,казват ,че лъжем и че сме ходили тайно ,тя казва ,че няма проблем др да си мислят това ... Та въроса ми е ,тя дава ли ли признаци ,че иска да сме нещо повече,имам ли шанс с нея,а бъдеще,хар ли ме?Благодаря предварително![]()
Аз мисля, че те харесва и иска да сте заедно.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Другия път като излезете вместо да я целунеш по бузата като в детската градина я целуни като голям човек както трябва...
Мислил съм и за това,искам като за начало да е по-неангажиращо,какво по-неагажиращо от целувка по бузата?![]()
сори, ама след това което си написал, не мислиш ли ще нещата са ОЧЕВАДНИ?! или си някакъв супер бавен или незнам![]()
<N>
Не, брато. Не може да те понася, мрази те, гнус я е от теб, като те види и иска да повърне. Ти май верно си умен като ника си. Ся остава да се изклатите и пак да питаш дали те харесва и имаш ли шанс. Аре малко по-сериозно.Първоначално написано от buhalkata
горкото момиче , ти си като руски бързовар уе![]()
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Колко ми е познат разказът ти...Не мисля,а съм убедена,че те харесва.Доказва го повече от ясно.
ти сериозно ли ???..как може момичето да ти говори така, др. да си мислят че ходите, да те прегръща и накрая да питаш ''абе тя харесва ли ме'' ти сериозно си много бавен.. айде по смело бе човек.. момичето си показва и то доста че те харесва..айде следващия път целувката - не по бузата ... направо си я целуни хубаво ...айде успех
![]()
Добре, прочети си поста и се замисли малко. Така както описваш нещата е ясно, че те харесва. Отговорих на въпроса ти, сега ти отговори на моя. Едва ли си толкова ограничен, за да не и хванеш намека. Има ли някаква причина да се съмняваш в това?
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Просто не мога да повярвам,че някой може да ме харесва,аз пълния изрод,хората преди няколко месеца си мислиха,че страдам от някаква невроза...не ми се вярва !Първоначално написано от OnlyMeAndYou
^ Момичето може просто да те е опознало и да те е харесало.Говори с нея. Не е страшно. Може и да помолиш ваши приятели да я разпитат, ако на теб не ти стиска.
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Продължавай в този дух и ще се окажеш прав. Вкарай малко самочувствие, жените много се зарибяват по него.Първоначално написано от buhalkata
Какво още чакаш ????![]()
Да, горкото момиче .. действай докато не и е писнало.
Тя че дава признаци - дава. Не знам дали просто не й е приятно, но най-добре помисли дали ти искаш да си с нея. Не се самонавивай, че искаш, само защото тя може би иска.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
по-очеизвадно няма на къде.Ако и ти я харесваш,защо не поговорите или направо си я целуни.Ако не изпитваш нищо недей да я въртиш,защото си личи,че те харесва адски много...
На мен нещо ми се струва че сте вече гаджета, но само ти още не знаеш.![]()
Успех в любовта.![]()
Първоначално написано от Niakoitam
![]()
![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Е то бива да си кон с капаци, ама твоето е прекалено![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Внимавай,пич!Може да те заблуждава и накрая да ти каже най-готините реплики "Ами ти си ми само приятел(и то много добър)"![]()
Да,те още малко ще се нае*ат там,а ти за приятели ми говориш.Незнам за теб,но аз не се "обичам" с приятелите си по такъв начинПървоначално написано от Neverm0re
![]()
I promise to love you every moment of forever..![]()
После как няма да сме отчаяни от момчетата.Гола ли трябва да ти се съблече че да разбереш,че те харесва?
Брях,брях