.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Мнение ви :)

Ще се опитам да ви разкажа накратко.Познавам едно момчие от няколко месеца,но последния месец се сближихме много,няма ден в който да не си говорим по тела,да не се видим или да не чатим,като излезем,обикновенно сядаме на пейка,аз си играя с косата й или правя масаж на врата, казва ,че й харесва,тя си играе с ръцете ми и често ги хваща и слага глава на рамото ми,прегръдките през корема водят до смях и изчервяване,какато си вървим тя хваща ръката ми и вплита пръстите си в нея,казва ми ,че съм бил красив,умен,добър,муслулес ,очите ми били уникални,обичала гласът ми,не си представяла живота без мене,аз съм бил светът й ,понякога ме прекъсва с димите "Искам те!",когато я целунна по бузата ,тя се изчервява и започва да се усмихва много,приятелите ни мислят ,че ходим,като отречем,казват ,че лъжем и че сме ходили тайно ,тя казва ,че няма проблем др да си мислят това ... Та въроса ми е ,тя дава ли ли признаци ,че иска да сме нещо повече,имам ли шанс с нея,а бъдеще,хар ли ме?Благодаря предварително

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз мисля, че те харесва и иска да сте заедно.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен
    Другия път като излезете вместо да я целунеш по бузата като в детската градина я целуни като голям човек както трябва...

Мислил съм и за това,искам като за начало да е по-неангажиращо,какво по-неагажиращо от целувка по бузата?

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    сори, ама след това което си написал, не мислиш ли ще нещата са ОЧЕВАДНИ?! или си някакъв супер бавен или незнам
    <N>

Супер фен Аватара на badsector

Re: Мнение ви :)

Цитирай Първоначално написано от buhalkata
    ...тя дава ли ли признаци ,че иска да сме нещо повече,имам ли шанс с нея,а бъдеще,хар ли ме?...
    Не, брато. Не може да те понася, мрази те, гнус я е от теб, като те види и иска да повърне. Ти май верно си умен като ника си. Ся остава да се изклатите и пак да питаш дали те харесва и имаш ли шанс. Аре малко по-сериозно.

Повече от фен Аватара на peace95
    горкото момиче , ти си като руски бързовар уе
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Мега фен Аватара на sasha_90
    Колко ми е познат разказът ти... Не мисля,а съм убедена,че те харесва.Доказва го повече от ясно.

Banned Мега фен
    ти сериозно ли ??? ..как може момичето да ти говори така, др. да си мислят че ходите, да те прегръща и накрая да питаш ''абе тя харесва ли ме'' ти сериозно си много бавен.. айде по смело бе човек.. момичето си показва и то доста че те харесва..айде следващия път целувката - не по бузата ... направо си я целуни хубаво ...айде успех

Добре, прочети си поста и се замисли малко. Така както описваш нещата е ясно, че те харесва. Отговорих на въпроса ти, сега ти отговори на моя. Едва ли си толкова ограничен, за да не и хванеш намека. Има ли някаква причина да се съмняваш в това?
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Цитирай Първоначално написано от OnlyMeAndYou
    Добре, прочети си поста и се замисли малко. Така както описваш нещата е ясно, че те харесва. Отговорих на въпроса ти, сега ти отговори на моя. Едва ли си толкова ограничен, за да не и хванеш намека. Има ли някаква причина да се съмняваш в това?
    Просто не мога да повярвам,че някой може да ме харесва,аз пълния изрод,хората преди няколко месеца си мислиха,че страдам от някаква невроза...не ми се вярва !

^ Момичето може просто да те е опознало и да те е харесало. Говори с нея. Не е страшно. Може и да помолиш ваши приятели да я разпитат, ако на теб не ти стиска.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от buhalkata
    Просто не мога да повярвам,че някой може да ме харесва,аз пълния изрод,хората преди няколко месеца си мислиха,че страдам от някаква невроза...не ми се вярва !
    Продължавай в този дух и ще се окажеш прав. Вкарай малко самочувствие, жените много се зарибяват по него.

Какво още чакаш ????
    Да, горкото момиче .. действай докато не и е писнало.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Тя че дава признаци - дава. Не знам дали просто не й е приятно, но най-добре помисли дали ти искаш да си с нея. Не се самонавивай, че искаш, само защото тя може би иска.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    по-очеизвадно няма на къде.Ако и ти я харесваш,защо не поговорите или направо си я целуни.Ако не изпитваш нищо недей да я въртиш,защото си личи,че те харесва адски много...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    На мен нещо ми се струва че сте вече гаджета, но само ти още не знаеш.
    Успех в любовта.

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    На мен нещо ми се струва че сте вече гаджета, но само ти още не знаеш.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Супер фен
    Е то бива да си кон с капаци, ама твоето е прекалено
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Търси си друга, тая немое те трае.

Внимавай,пич!Може да те заблуждава и накрая да ти каже най-готините реплики "Ами ти си ми само приятел(и то много добър)"

Цитирай Първоначално написано от Neverm0re
    Внимавай,пич!Може да те заблуждава и накрая да ти каже най-готините реплики "Ами ти си ми само приятел(и то много добър)"
    Да,те още малко ще се нае*ат там,а ти за приятели ми говориш.Незнам за теб,но аз не се "обичам" с приятелите си по такъв начин
    I promise to love you every moment of forever..

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    После как няма да сме отчаяни от момчетата. Гола ли трябва да ти се съблече че да разбереш,че те харесва?
    Брях,брях

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Харесва те много ясно . Що за въпрос ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си