- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Oriflame неустойка
Здравейте) Трябва ми помощта на някой който е запознат с темата Орифлейм .Значи проблема е следния:закъснях с плащането на фактурата.Падежът беше до 10.06,а аз платих вчера.Бях си приготвила едни 4 лв в повече,защото ми бяха казали,че имало неустойка при закъснение.И така де ,платтих вчера и днес погледнах в сайта ,а фактурата все още стоеше неплатена и пише че има неустойка 4 лв!А предишния ден странното беше че като отидох в банката да платя, лихва не ми искаха .
Тези 4 лв. трябва да ги добавиш или към тези, които са ти като задължение или да напишеш нова вносна бележка. Те не са длъжни да ти ги искат. В сайта не освобождават кредитите веднага![]()
Ами ти как ги внесе ? По принцип трябва да ги внесеш към последната ти фактура и след това няма проблем![]()
ами аз ги внесох в банката сумата която дължах по принцип без неустойка защото не ми искаха ,по-точно не ми казаха за повече пари.В сайта на орифлейм остана някакво задължение от 4 лв.Къде трябва да отида за да платя отделно лихвата,защото само нея не съм я платила) благодаря за отговора предварително
- аз пък за AVON така бях.. големи мъкиПървоначално написано от aniii
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Колко процента е тая неустойка?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ще ми обясниш ли за тези вносни бележкки или това добавяне към текущото задължение как става???Първоначално написано от ParisHilton
![]()