.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Как да почернея

Ами кожата ми е доста бяла и всяко лято като ида но море първо ставам червена и после си връщам нормалния цват. Все ме питат ама ти ходи ли изобщо Иии се чудя дали има някакъв начин да почернея. Помагайте моля ви. Мерси предварително )
    Because I'm not human... and I miss it. I miss it more than anything in the world.That's my secret. But there's only so much hurt a man can take...

Има едни препарати за пръскане докато си на море, които помагат за по-бързо почерняване. Не съм сигурна как се казват. Нашето е на ейван. Бяла тубичка с помпа. На него пише на английски бронзант. Много е добро.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Има един лосион на AVON

Oвлажняващ лосион за тяло с бета каротин за удължаване на тена - За стимулиране на почерняването - т.е., мажеш се с него преди излагане на слънце (но не замества слънцезащитния), и почерняваш по-бързо и по-дълготрайно.

Ако искаш го пробвай Цената му е 6,90лв мисля че ще ти помогне
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

охх мерси много дано това да помогне само ако някой го е ползвал да каже отзивии
    Because I'm not human... and I miss it. I miss it more than anything in the world.That's my secret. But there's only so much hurt a man can take...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си