- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Интимен гел
На мен личната ми лекарка ми е казвала,както и съм чела на много места,че не е препоръчително използването на интимен гел.Изминаването с вода било напълно достатъчно.Или поне да се ползва по-рядко-а всички тук са написали че го ползват всеки ден?!
Преди бях си взела на Ейвън.Беше хубав,но една комшийка,която е мед.сестра ми каза че е по-добре да ползвам само вода и затова и спрях...
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
И аз за първи път чувам за това с водата![]()
Имам на Ейвън с черешата,на Орифлейм кафяво-оранжевия и Лактацид.Миризмата на тоя с черешата е много хубаваа![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Защото нарушава Ph-то [разбира се по-малко отколкото обикновения душ-гели] и предполагам дразни лигавицата. Но без него лично аз се чувствам мръсна.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Дам,и аз за това първоначално се сетих.На тоя от Ейвън пише,че запазва естественото Ph (незнам колко е вярно ;д ) И аз като теб,не мога без негоПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
http://apteka.framar.bg/30012687/vag...te-wash-lotion
Няма нещо по-добро от това. Преписано ми е от кожен лекар, медицински е и няма проблем да се използва редовно. Малко е по-скъпичък, но гарантирам, че ще го използваш поне 8 месеца, защото само една капка е достатъчна. Създава усещане за чистота и свежест. Това е.
Иначе наистина не е хубаво да се миете всяка вечер с такива интимни гелове, редувайте един път само вода, един път гел..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
на Ейвън
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
ЛАКТАЦИД ИНТИМЕН ГЕЛ 8-9 lw.
+1 Дори лекарите го предписват.Първоначално написано от selenagomez45
Плюс в момента е на промоция в Билла на 4,99 лв. (предполагам промоциите са еднакви за всички градове?).
Лактацид!
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче