- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- cenite li tova koeto imate?
kogato slusham nqkoq priqtelka da govori za roditelitesi prostutii poludqvam repliki kato''maika mi e eb*si ku4k*ta'' poludqvam az zagibih maika si predi godina(razbolq se ot rak)vseki den mislq za tova che ne sum i pokazvala kolko mnogo q obicham .... ocenete tova koeto imate pred da go zagubite
mnogo sujelqvam za tova koeto ti se e slu4ilo i mnogo si prava
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Оооу това,което се е случило е ужасно![]()
Права си че не трябва да говорим така,но и аз когато ме ядосат наште го правя...![]()
/rossa./
na vseki mu minavat takiva misli prez glavata no se zamisli ako gi nqma6e
Tova koeto ti se e slu4ilo ujasno..no ponqkoga roditelite sa nevazjmo.No ot skoro se zamislqm na temata ,4e tova koeto pravqt e za moe dobro i gledam da ne pravq to4no obratnoto na tova koeto mi kazvat
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Sujalqvam za maika tiNa men mn puti mi se e sly4valo da se razpla4a samo pri misulta,4e vse nqkoga nai-skupite xora 6te me napysnat
I...vqrno na vseki my minavat takiva misli,no neka te da ostanat vuv va6ite misli!
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ами, да кажем, че се опитвам да го ценя.Не го правя напълно, но се опитвам.
Често не мога да оценя това,което имам за,което съжелявам!
trqbva da se opitvame da gi cenim pove4e za6toto kato gi zagubim razbirame kolko sme gi obi4ali i kolko sme bili nespravedlivi kato ne sme gi slu6ali
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Има една приказка. Човек оценява някой, когато го загуби. Това е при асулютно всички хора. Когато съм оставал сам в къщи за повече от 2-3 дни и се замислям, какво е да съм сам... Чувството е ужасно. Абсолтно си права. Трябва да ценим и най-малкото нещо в тоя скапан живот, а какво остава за родителите.
За съжаление често е така, въпреки, че аз например много ценя всички мои приятели и близки. Никога не съм ги разочаровал и винаги съм бил насреща.Първоначално написано от DetE-Idi0t
И аз съжалявам . Сигурно е ужасно. Аз не правя като тебе^^ . Аз съм добър.Първоначално написано от midian
Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.
Кога съм ви обидил бе тъпаци?
sajelqvam za maikati.. mi ne v pove4eto slu4ai ne ocenqvam kakvo imam 4ak kogato go zaguba togava se zamislqm i sajalqvam no e kasno ve4e
![]()
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
Много съжалявам за загубата ти![]()
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Много съжалявам за майка ти!![]()
А аз...колкото и кофти да звучи прекалено мн. пъти съм се замисляла какво ли ще стане, ако майка ми...сещате се...Не че не я обичам, но за малкото време, през което се виждаме (максимум 2-3 вечери на седмица от 20.00ч. до 22.00ч.) само си късаме взаимно нервите. Аз, брат ми и сестра ми вече почти сме си свикнали да живеем сами (като наще постоянно ги няма)...Не отричам, че е хубаво родителските тела да не се постоянно около теб и да те контролират, но все пак мисля, че смъртта вече е нещо прекалено...
![]()
Дори в момента наще отново ги няма...![]()
и аз мн пъти съм правила подобни коментари, но тва съвсем не значи, че наистина го мисля
просто най-обикновени думи... важното е какво чувстваш, а не какво казваш![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
mi opitvam se da go ocenq, no ponqkoga mi e mnogo trudno..
kakto kazvat horata, mojesh da ocenish neshto napulno, samo kogato go zagubish za vinagi!
PS: sujelqvam za maika ti, no ti pone znaesh kakvo e da imash maika.
za jalost az nqmam privilegiqta da q poznavam .
naskoro edno momche (moi priqtel) sushto zagubi maika si ot rak...bashta mu beshe alkoholik i se durjaha mnogo losho s nego toi e na 17 veche...i edin den se azplaka po telefona i mi razkaza vsichko obqsni mi che trqbva da cenq tova koeto iam dokato moga i ne sum go zagubila..predi tova bqh stigala mnogo puti do tozi izvod no nikoga ne go prilagah v deistvie...roditelite mi naistina sa strahotni hora golemi kupondjiii sa muknat se po kuponi organizirat kuponi a ne sa na 30 ...po vuzrastni sa....i nezavisimo ot vsichko...sled tozi razgovor az imah malko vreme dokato bqhme na vilata da se posblija s tqh i da si pogovorim i osaznah kolko mnogo sum prospusnala sled kato se pribera ot vunka i na kompa lqgam kompa navunka i taka...opredeleno vseki eidn ot nas trqbva da se zamisli nad tova...dali ceni dostatuchno neshtoto koeto mu e otredila sudbata da ima...
ami mojebi nqkoi ne6ta vse o6te ne sam gi doocenila...vqrno e tova 4e kogato zagybim ne6to togava vijdme kakvo sme zagybili.a za maikati sajalqvam mn![]()
ujasno e tova za maika ti![]()
az mnogo ocenqvam vsi4ko koeto na6ite sa mi dali(vapreki 4e ne go pokazvam,no se nadqvam te da go znaqt)i vinagi 6te sam im blagodarna za vsi4ko
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
И аз като всички тук, съжалявам за това, което се е случило с майка ти. Признавам, че в момента не оценявам толкова много всичко, което родителите ми ми дават или по-точно не го показвам, защото не знам какИ все пак мисля,че фразата:"Оценяваш нещо, чак когато го загубиш"- е много вярна
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Аз ценя майка си ,но не съм и го показала![]()
Съжелявам за майка ти![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Naistina sujelqvam za tova koeto ti se e slu4ilo![]()
Не пожелавам на никой да се случва такова нещастие.
Когато сме ядосани,изричаме думи,които не обмисляме много,но после осъзнаваме колко нараняващи са. Трябва да ценим това,което имаме,защото когато човек загуби нещо,тогава осъзнава колко ценно е било
vinagi ocenqvam, ne6tata kogato gi zagubq..nz za6to e taka moje bi za6toto sam tapo kopele
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !