- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ve4eren 4as
koga e?na kolko ste?i kolko iskate da bade?kakvo mislqt va6ite za tova da izlizate ve4er?![]()
Точно определен вечерен час нямам т.е. да са ми казали "Ти ще се прибираш до толкова часа" Не казвам къде точно излизам (то и не знам) и с кого, само ако ме попитат.... и ако това питане не е станало преди да излезна към 22.30-23ч. ми звънят да видят къде съм. Сега съм на 17 и това "правило" е примерно от около година, преди ми звъняха веднага щом станеше 22ч., защото такъв бил закона... както и да е, минах го този период! Баща ми определено не мисли, а си казва "ти си ученичка и вечер трябва да си си у дома" това ми го заяви веднъж като му казах, че ще се прибера към полунощ и от тогава не го питам никога. Майка ми не ме спира да ходя където и да е... само ме поразпитва по-подробно като става дума за дискотека. Тя смята, че сега трябва да се живее и тъй като нейната майка (баба ми) й е забранявала, не иска да причинява това и на мен!
аЗ се прибирам към 22:30 23 щото не ме пускат по късно в кафетатаМалко съм още
Иначе не ме бърка колко е вечерния час,не ми правят проблеми в къщи. Просто искат да знаят каде съм и с кого съм и към колко ще се прибера,иначе съм на 16
![]()
нямам :P наще смятат че съм достатачно голям да реша кога да се прибирам обаче не прекалявам с това благо![]()
em bravo na va6te roditeli...az sam an 15 i ba6ta mi misli 4e sled 21.30 nqmam rabota navan i da go ubedq v prtivnoto ne moga![]()
naia tova ne e 4ak tolkova hubavo,za6toto vse pak si na 16 i e opasno..ne se znae kakvo moje da ti se slu4i po no6tite.moje da mi e ranen ve4erniq 4as no pone se radvam,4e na6te sa otgovorni i zagrijeni i nqma da me pusnat v 00.00 da skitosvam!![]()
Аз съм на 16 и нещо и нямам точен вечерен час. Гледам към 12, 12 и нещо вечер, да се прибера, освен ако не съм на някой купон. \/
Ох колко проблеми съм имала с този вечерен час и с тези излизания.....
НА 18 съм и през седмицата си се прибирам към 23 (защото тогава последния автобус и не м исе дават парички за такси) и поради тази причина си нямам вечерен час... а като ходя на диско си ми е до 3, ако искам повече просто трябва да попитам)))
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Еми не са ми казвали да се прибирам до еди-колко-си часа ама някак си от доста време вече се казвам 22:00 че ще съм си в нас и ми е станало като вечерен час щото се налага да питам за по-късно...Иначе лятото сигурно ще е друго...
А съм на 16 всъщност..и така ми е идеално
Ами нямам точно определен!Но аз и не излизам!Няма с кой!Но ако случайно изляза до 22 часа съм си вкъщи!Ама на диско не ме пускат (то е до 19,20 часа ама е в центъра) и за това не ме пускат...Ама мене не ми е гадно,че не ме пускат!По принцип и на купони не ме пускат,ама това е за моята си безопасност и на самата мен не ми се ходи!!!
krem4eto i az sam kato teb![]()
На 15 съм и нямам точно опредлен час.Обикновенно се прибирам към 22.30-23.00, но ако искам повече, ще ми кажат до 1.00-1.30 (ако съм на купон или някъде др).Единственото което ги интересува наще е да знатя къде съм и с кого съм, ако знаят това, няма да има място за притеснения![]()
Все едно аз съм го писал товаПървоначално написано от djigi
При мен е абсолютно същото с едната разлика, че аз съм момче, но иначе всичко друго написано си важи с пълна сила за мен
![]()
I'm darkness, I'm anger, I'm pain
I am master
The evil song you sing inside your brain
Drive you insane
Аз уча в друг град и от 4 години се пазя сама и сама определям кога къде ще ходя, наште са ми гласували доверие и знаят, че се справям добре.
Така че вечерен час кажи речи нямам.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
az sam po4ti na 14 i tatko me iska do 10 a maika mi nqma protivore4iq do kolko 6te sam stiga da znae kade i s koi sam..ama ba6ta mi e mn gaden..nikoga ne me e puskal na diskote i mi e adski gadno 6toto mooite friendki hodqt a az trqq sa prebirm v 10 ;[
mnogo dobre te razbiram no se ne se trevoji-prosto se trevoji za teb i taka e po-dobre,sega ne go vqrvash,no ne znae6 kolko ne6ta ti spestqva!pyk i si mani4ka o6te..Първоначално написано от oooo
ами попринцип нямам вечерен час но е хубаво да сам си в къщи до 10ч. щото после почват да звънят и се изнервяш....а ако е нещо за купон или другаде ме пускат но искат винаги да знаят каде сам с кого сам...дали не съм сам или нешо такова....аа на 15 сам![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
kakvi bezotgovorni roditeli ima samo!da puskat deca na 14 do 23.00-00.00 kak spqt spokoino,kato znaesh 4e skitosvat nqkade.e,da 6te ti kajat-u mariika sam naprimer,ama kakva e garanciqta 4e ne lujat ili 4e nqma da im se slu4i ne6to?!?!?!?!?!
![]()
na 14 sam i ve4erniqt mi 4as e 21 4asa kogato sam s frendove ,a kogato sam s gajeto -okolo 22:30![]()
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Според дадения случай и ситуация.![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
никога не съм имала вечерен час за което съм много хепи![]()
"Целувка за лека нощ"
Нямам час,е като бях мъничка имах,но вече сама си определям часа.
Ония ден отидох на диско и разбрах че баща и майка ми ми казаха ди 21 часа да съм вкъщи...И като се прибрах малко преди 21 те ми викат виж как се стъмнява...Е прави са!!!