.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

проблеми ..

искам да споделя с някого моя проблем .. на 14 години съм .. както казват имам много слаби нерви .. ядосвам се за най-малкото .. отговарям на родителите си и това често ми води проблеми ..понякога не ме пускат да излизам с приятелките си,защото не спирам да им държа висок тон когато ме ядосат .. От НИЩО не съм лишена ..винаги получавам това,което искам,а в замяна на това аз им се отблагодарявам като ги ядосвам. Започнах да пия и успокоителни .. ( извинявам се ако имам грешка при писането .. пиша бъзо )

Мега фен Аватара на iiordanova
    Не си единствена. Това е от пубертета,хурмони..
    И аз съм като теб, само дето не пия успокойтелни. Препоръчвам ти да ги спреш,защото тези хапчета те привикват и при всеки малък проблем ще си търсиш хапчетата.

Голям фен Аватара на ex7azy
    Имам същия проблем, но още не съм стигнала до успокоителни!
    Винаги след като им се озъбя съжалявам .. но понякога си има причина!!
    От известно време преди да им кажа нещо лошо или да повдигна тон броя до 5 наум ..
    ( помага до някаква степен )!
    Can't get you outta my mind

аз пия успокоителни само когато се скарам с тях и то пия валериана .. ex7azy и аз винаги съжалявам след това,но в момента когато съм ядосана не мога да се контролирам за това което казвам ..

Супер фен Аватара на badsector
    Вместо успокоителните, вземи да пафкаш ганджа два-три пъти седмично. След половин година гарантирано нервите ти ще са като нови.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си